Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

J&I Talk Show Ako Má Byť

J&I Talk Show Ako Má Byť
J&I Talk Show Ako Má Byť (Zdroj: J&T)

Fóriky, fóriky, fóriky, talentovaný komediálny herec, mimoriadne inšpiratívny hosť, najlepší slovenský stand up komik, hudobný hosť, kontroverzný producent a hlavne rokenrol...vlastne Rockabilly. Z týchto prísad je namiešaná J&I Talk Show Ako Má Byť (čítaj Jááááj tolkšou).

Premiérovo v priestoroch Nu Spirit Clubu bude možno začiatkom júna vidieť ďalšie pokračovanie Talk Show, kde sa počet hostí rovná počtu moderátorov.  Predstavenie vytvorené podľa pravidiel modernej americkej late night show, sa ihneď po svojej premiére stalo eventom, o ktorom sa (minimálne na úrovni bratislavskej scény) rozpráva.
    
Jaro Slávik spolu s najlepším slovenským stand up komikom, Ivom Ladižinským,  počas dvoch hodín trvajúceho programu hodnotia aktuálne udalosti, grilujú svojich dvoch hostí, nechávajú sa poučovať chytrým glosátorom Jerry Szabom, zabávajú sa pri hudbe známej rockabilly formácie The Cellmates.  The Cellmates sa navyše starajú aj o vyvrcholenie celého večera, kedy v ich rockabilly aranžmá zaznie mash up jedného z hitov hudobného hosťa...samozrejme že v jedinečnej spoločnej interpetácii.
    
4.júna sa budeme baviť o v súčasnosti najpopulárnejšej forme výtvarného umenia, o tetovaní , so Samuelom Potučekom, medzinárodne oceňovaným umelcom. Hudobným hosťom bude kapela, čo v každom desaťročí svojej existencie dokázala vyprodukovať obrovský hit – medzičasom legendárna skupina HEX.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť na predpredaj.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu