Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Opaľovanie spôsobuje vrásky! Vieme, ako tomu zabrániť!

Opaľovanie spôsobuje vrásky! Vieme, ako tomu zabrániť! Zobraziť galériu (3)
Opaľovanie spôsobuje vrásky! Vieme, ako tomu zabrániť!

Už ste niekedy čítali o pomste kože? Koža je zvyčajne naša dobrá kamarátka, ale ak ju nahneváme prílišným slnením či dlhým pobytom na slnku, pomsta nebýva vždy sladká. Začervenanie, vyrážky, svrbenie, pokazená dovolenka, frfľajúca rodina... Vždy je lepšia prevencia ako nepríjemné následky. S novým produktom od švajčiarskych odborníkov na slnečnú ochranu, Daylong™ extreme SPF 50+ Gél, zostaneme so svojou kožou dobrými priateľmi už navždy!

Opaľovanie spôsobuje vrásky! Vieme,
Zobraziť galériu (3)
Premenlivý apríl strieda jedno prekvapenie za druhým. Slnko, búrka, krúpy, pálivé slnko, mrholenie ... paleta je veľmi pestrá. Nevieme sa dočkať už krásnych teplých dní, plných slniečka a najradšej  by sme na ňom trávili každú voľnú chvíľku. Ideálne by bolo, ak by sme sa opálili za pár minút a rovno do bronzova. Nie je to také jednoduché. Nenatrieme sa, lebo v tieni slnko aj tak nesvieti a neopaľuje. Nenatrieme sa, lebo čas trávime vonku aj tak pred desiatou ráno a potom až po štvrtej večer. Obrovská chyba. Slnečné lúče si nás nájdu všade a koža funguje ako malá zásobáreň informácií a čokoľvek do nej uložíme, skôr či neskôr nám to pripomenie. Čo sa stane, ak sa vystavíme slnečnému žiareniu bez akejkoľvek ochrany kože?

Ponuka príznakov je široká, je z čoho si vyberať. Od ľahších príznakov ako je napríklad začervenanie kože, cez mokvajúce pľuzgieriky, neutíšiteľné svrbenie až po spálenie kože do fialovočervena. Nehovoriac o „fotoageingu“ – tvorbe vrások, proti ktorým dámy bojujú už od skorej mladosti. Na toto všetko pamätajú aj švajčiarski odborníci na slnečnú ochranu zo spoločnosti Galderma-Spirig, ktorí v minulej sezóne jednoznačne vyhrali anketu „Lekárnici odporúčajú 2013“, v kategórii prípravkov Ochrana pred slnkom. Nechajme sa inšpirovať širokospektrálnym Daylong extreme SPF 50+ Gélom, vhodným pre celú rodinu, od najmenších detí až po staré mamy, ľudí s citlivou pokožkou, predispozíciou na slnečnú alergiu či teenagerov s aknóznou pleťou. V neposlednom rade urobíme niečo aj pre seba, staneme sa spojencom proti vráskam spolu s našou kožou!

Daylong extreme SPF 50+ Gél je prípravok slnečnej ochrany, ľudovo nazývaný „opaľovací gél“, ľahko sa rozotiera, na koži zanecháva príjemný pocit a čo je najlepšie – je extrémne odolný voči sladkej aj slanej vode, neobsahuje prídavné konzervačné látky, takže umožní koži slobodne dýchať a užiť si oddych na maximum! Nájdeme ho v každej dobrej lekárni za prijateľnú cenu.

Daylong extreme SPF 50+ Gél – nenechajme si pokaziť leto slnečnými alergiami!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu