Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Víťazné športové pneumatiky pre vaše auto

Víťazné športové pneumatiky pre vaše auto
Víťazné športové pneumatiky pre vaše auto

Ste milovníkom alebo milovníčkou rýchlej, ale bezpečnej jazdy? Ten správny zážitok vám zabezpečí obutie vášho auta od spoločnosti Continental. Letné pneumatiky ContiSportContact 5 P s prehľadom zvíťazili v rôznych medzinárodných testoch. Rozhodne nesklamú ani náročných fanúšikov motorizmu.

Jedinečné vlastnosti prémiových letných pneumatík ContiSportContact 5 P si môžu s nadchádzajúcou jarnou sezónou na vlastnej koži vyskúšať aj slovenskí vodiči. Obutie pre športové vozidlá s rozmerom 19 palcov uspelo v marcovom vydaní špecializovaného nemeckého motoristického magazínu Autobild sportcars. Pneumatika sa umiestnila na prvej priečke v kategóriách s názvami "honba za najlepším časom na kolo", "záber na mokrom povrchu" a "brzdná dráha" v porovnaní s ďalšími šiestimi konkurenčnými modelmi. Ako jediná dostala najlepšie možné celkové hodnotenie "príkladný" (model).

Reakcie redaktorov na adresu pneumatiky spoločnosti Continental boli viac než potešujúce: "Bezchybná prémiová pneumatika. Presvedčivá ovládateľnosť pri športovej jazde za akéhokoľvek počasia. Presná odozva riadenia, dobrá odolnosť proti aquaplaningu a krátka brzdná dráha na suchom povrchu."

Športová pneumatika excelovala vyváženosťou na najvyššej úrovni a ohromila aj veľkým náskokom v oblasti bezpečnosti.  V najprestížnejšej kategórii - ovládateľnosť na suchom povrchu -  pneumatika ContiSportContact 5 P deklasovala konkurenciu. Odborní redaktori ale vysoko hodnotili aj jej  vlastnosti na mokrom povrchu.

Úspech podčiarkol aj test vedený odborným nemeckým magazínom ACE Lenkrad, ra​kúskym automobilovým klubom ARBÖ a nemeckou inšpekčnou organizáciou GTÜ. Zvíťazila v ňom pneumatika ContiSportContact 5 aj v rozmere 225/45 R 17.  

Viac informácií nájdete na www.continental.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu