Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jediný Acaico bar na svete slávnostne otvorili v Bratislave

Spoluzakladateľ spoločnosti Peter Matuška s moderátorkami Fashion TV. Zobraziť galériu (19)
Spoluzakladateľ spoločnosti Peter Matuška s moderátorkami Fashion TV. (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA – Čerstvo otvorený Acaico fresh bar prináša do bratislavskej Petržalky autentickú chuť Brazílie a lifestyle surferov. Slávnostné otvorenie za účasti partnerov a médií sa konalo vo štvrtok 24. apríla. Skvelú atmosféru okorenili predstavitelia bojového tanca zo skupiny Abadá Capoeira, či tanečníčky samby z formácie Impressa. Na párty sa ukázalo aj niekoľko známych tvári šoubiznisu, no všetko sa točilo okolo exotického ovocia.

Česť prestrihnúť pásku a oficiálne otvoriť Acaico fresh bar dostal Karol Ruman z investičnej skupiny Luka & Bramer Group. Samozrejme, s téglikom chutného Acaica v ruke. "Priestor, ktorý otvárame predstavuje Brazíliu a príbeh, ktorý sme priniesli na Slovensko a odtiaľ ho posúvame do celého sveta," povedal pri otvorení Peter Matuška, spoluzakladateľ spoločnosti Acaimania Europe. Vyslovil takisto neskromný plán expanzie na ďalšie trhy, pričom už teraz spoločnosť slávi úspech v Japonsku, Kórei alebo v Holandsku.

Počas večera si všetci prítomní pochutnávali na produktoch z Acaica, výživnú pochúťku neodmietli ani Zora Czoborová, Gabriela Drobová, Alexandra Orviská alebo moderátorka a modelka Jana Mutňanská. Ovocie je obľúbené aj medzi celosvetovo známymi osobnosťami ako Brad Pitt, Denise Richards či Kate Hudson.

Slovenská spoločnosť Acaimania Europe existuje len necelé štyri roky, no už sa jej podarilo dobyť okrem lokálneho trhu aj niekoľko ďalších po celom svete. To všetko dokázali z petržalskej kancelárie len vďaka skvelým produktom z ovocia Acaica, ktoré rastie v brazílskom dažďovom pralese na brehoch rieky Amazon. Tieto exotické bobule so špecifickou chuťou pripomínajúcou niečo medzi čokoládou a lesnými plodmi nezaujmú len chuťou, ale aj výživovými vlastnosťami. Ide o vysoko energický plod plný antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín a ďalších zložiek, ktoré z neho robia skutočný zázrak medzi ovocím.

Slováci majú jedinečnú možnosť vychutnať si ho v jedinom Acaico fresh bare na svete, ktorý sa nachádza na Námesti hraničiarov 6. Informácie o ňom nájdete aj na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu