Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Thajsko uprostred Bratislavy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Nádych exotiky a diaľok už o niekoľko dní do Incheby prinesie Thajský festival. Podujatie od 25. do 27. apríla priblíži thajskú kultúru, zvyky a tradície. Festival spoločne organizujú thajské ambasády vo Viedni, Prahe, Varšave a v Budapešti.

Thajský festival ponúkne ochutnávku toho najlepšieho, čím je táto "krajina úsmevov" charakteristická. Návštevníci budú môcť ochutnať a zakúpiť si špeciality od najlepších thajských reštaurácií z Viedne a z Bratislavy a spoznať tak doteraz nepoznané chute. Príležitosť dostanú všetci, ktorí sa chcú naučiť ako pripraviť thajské jedlo - ukážkam varenia bude patriť jeden zo stánkov. Súčasťou programu bude varenie thajskej jazmínovej ryže a umelecké vyrezávanie obrazcov do ovocia a zeleniny. Atmosféru Thajska nepochybne priblíži aj najznámejšie thajské pivo Singha beer.

Nielen pre dámy bude k dispozícii oblečenie z tradičného thajského hodvábu, ktorý vyniká svojou kvalitou, pevnosťou a vzormi. Ručne vyrábané darčeky, dekoratívne predmety a strieborné šperky ukážu zručnosť thajských umelcov.

Kultúru tejto vzdialenej krajiny priblíži množstvo tradičných thajských tanečných a hudobných vystúpení. K dispozícii budú aj zručné thajské masérky, ktoré predvedú techniky účinné už niekoľko stáročí.

Počas Thajského festivalu sa návštevníci dozvedia všetky zaujímavosti o Thajsku, o možnostiach turizmu, obchodovania a investovania. Vstup na festival je pre všetkých návštevníkov bezplatný.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu