Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kto vás bude sprevádzať veľtrhom práce NDK 2014?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: NKD)

Zakladateľ Európskeho Dialógu, Miroslav Hajnoš a organizátor TEDxBanskáBystrica, Peter Čelko vás prevedú veľtrhom práce Národné Dni Kariéry 2014

Predstaví sa vám množstvo firiem, okolo desiatky rečníkov, množstvo workshopov a dvaja skvelí moderátori.

 

Mirko Hajnoš moderátorom prvého dňa

Prvý deň podujatia odmoderuje verejnosti dobre známy Mirko Hajnoš. Tento atraktívny mladý muž je rodákom z Bytče a študoval, tak isto ako skvelý rečník Juraj Kováč, na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Dôkazom jeho aktívnosti a rozcestovanosti je posledné desaťročie, počas ktorého dlhodobo žil, študoval a pracoval vo Fínsku, Španielsku, Veľkej Británii, Francúzsku a v Českej republike. Preto je cťou, že si našiel čas a obšťastní ľudí svojou prítomnosťou.

Ako sám hovorí, aktívny proeurópsky prístup k vzdelaniu a entuziazmus pre európske krajiny a ich spoluprácu získal najmä počas pôsobenia v organizácii Erasmus Student Network (ESN) na Slovensku, kde bol prezidentom a tajomníkom pre zahraničné vzťahy. Popri tom externe pomáhal členom rady expertov Agentúry pre kvalitu vzdelania (ACAP) v Madride v Španielsku.

Verí v potenciál slovenských ľudí a podporuje slobodu a demokraciu v Európe, preto sa rozhodol kandidovať na poslanca Európskeho parlamentu. Ak ste proeurópsky orientovaní alebo sa zaujímate o príležitosti, ktoré nám dáva Európska Únia tak určite navštívte jeho web http://www.hajnos.eu/

 

Peter Čelko sprievodcom druhý deň

Druhým dňom vás prevedie Peter Čelko. Peťo tak isto ako Mirko študoval v Banskej Bystrici. Mladým ľuďom je známy ako blogger. Blogovaniu sa venuje posledných sedem rokov. Písal nielen pre malé lokálne spoločnosti, ale aj pre veľké nadnárodné korporácie.  Má na svojom konte viac ako 200 príspevkov.

Peter je veľkým zástancom pozitívnej motivácie, malého podnikania a sociálnych sietí. Jeho príspevky môžete nájsť na stránkach kníhkupectva s motivačnou literatúrou www.blog.upbook.sk a informačno-vzdelávacom portáli www.onlinebiznis.sk. Momentálne pracuje pre celosvetovo známy slovenský startup TrashOut, ktorý prevádzkuje mobilnú aplikáciu umožňujúcu nahlasovať nelegálne skládky kdekoľvek na svete. Tak isto je zamestnancom v najväčšej spoločnosti stavajúce nízkoenergetické a pasívne montované domy na Slovensku. Preto pozná oba pracovné svety.

Zaujímavosťou je, že je organizátorom TEDxBanskáBystrica a vedie si vlastný web www.petercelko.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu