Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Módna rada nad zlato!

Módna rada nad zlato! Zobraziť galériu (8)
Módna rada nad zlato! (Zdroj: PR článok)

Aj vy potrebujete poradiť? Módne obchody sú preplnené tovarom a vy neviete ako a čo si zo širokej ponuky vybrať? Čo sa hodí vašej postave, vášmu typu, ako skombinovať jednotlivé kúsky oblečenia? V Poluse vám bezplatne poradia a vyberú to najlepšie pre vás. A nielen to!

Ak navštívite Polus City Center v dňoch od 7. do 16. apríla, vždy medzi 15. a  19. hodinou nájdete v niektorej z módnych predajní špeciálnu akciu: službu pre zákazníčky. Nielenže vám odborne poradí skvelá stylistka, ale priamo tam vás zadarmo nalíčia a poradia s vizážou šikovné vizážistky z Parfumérií Marionnaud a nakoniec vás odfotí profi fotografka. A ako sa hovorí „dobrá rada nad zlato“  bude platiť aj tu. Po návšteve v Poluse sa aj vy budete cítiť krásna, upravená a budete si vedieť vybrať oblečenie, ktoré vám nielen pristane, dobre sedí, ale zároveň sa v ňom cítite príjemne.

Každý z  10 dní akcie si môžete vybrať inú módnu značku:Lindex, Mango, HM, Jasmine, Desigual- Mustang-TomTailor, Promod, Orsay,Levis a Camaieu. Presnejšie informácie, ktoré dni v ktorej konkrétnej  predajni ponúka Polus team svoje služby, nájdete na www.polus.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu