Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Čo v smotánke nenájdete

Čo v smotánke nenájdete Zobraziť galériu (8)
Čo v smotánke nenájdete

Časopis Gong vstúpil na trh pred tromi rokmi. Mnohí vtedy podotkli, že tempom, akým sa redakcia pustila do hľadania a predstavovania osobností, o ktorých sa čitatelia dozvedia nielen bulvárne správičky, ale vychutnajú si ich ako normálnych ľudí s normálnymi ľudskými túžbami a potrebami, vyčerpá ponuku zaujímavých ľudí do troch rokov.

Nestalo sa. Naopak. Redaktori sú stále schopní nájsť a vyspovedať mnoho interesantných umelcov. Ukázalo sa, že Slovákov zaujímajú aj umelci, ktorých v smotánke nenájdete. Pretože stále je tu dosť ľudí, ktorí radi chodia do divadla, do galérií, počúvajú dobrú hudbu, čítajú dobré knihy, či hľadajú historické súvislosti s tým, ako sa správame dnes. Takže ak ste fanúšikom tanca, v ponuke aktuálneho vydania je famózna Pina Bausch, hudobní fajnšmekri sa dozvedia, čo podľa Michala Horáčka prevyšuje akékoľvek sny, zistíte, čo „vytáča“ Evu Pavlíkovú, dozviete sa, prečo robil Sergio Leone filmy do Morriconeho hudby, prípadne sa dočítate, ako pomáhala Bibiana Ondrejková ženám a deťom v Afrike. Pokračuje aj seriál článkov z antického Ríma o cisároch julsko-klaudijskej dynastie, v tomto čísle sa dostal na rad cisár Tiberius. Nový Gong je opäť naprataný zaujímavými článkami a rozhodne to nie je všetko, čo dokáže svojim čitateľom ponúknuť.

Takže stále platí: Nech ste kdekoľvek a nech robíte čokoľvek, s Gongom je to príjemnejšie.

Daj like na: https://www.facebook.com/GONGSK a zúčastni sa hry o 2 celodenné vstupy do najväčšieho aquaparku v Strednej Európe - Aquapalace Praha :)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu