Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spoločné chvíle pri káve spríjemnia originálne hrnčeky Jacobs

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Jacobs)

Vypiť si svoju šálku kávy je príjemné. Vypiť ju s niekým blízkym je príjemné dvojnásobne. A nie je dôležité, či si kávu vychutnávate s kamarátkou, mamičkou alebo s partnerom, vo dvojici proste chutí oveľa lepšie.

Káva Jacobs teraz prichádza s dvoma pármi špeciálne navrhovaných hrnčekov, ktoré ešte viac spríjemnia spoločný zážitok z pitia kávy. Dizajn hrnčekov vytvorila profesionálna výtvarníčka a každý rozpráva svoj vlastný, jednoduchý príbeh. Ich spojením do páru však jednotlivé príbehy dostanú nový, spoločný obsah.

Hrnčeky môžete získať jednoducho. Stačí nakúpiť niektorú z vybraných káv Jacobs a pár hrnčekov na vás čaká ako darček. Potom už stačí len pozvať si partnera, s ktorým si najradšej vychutnáte nielen lahodnú kávu, ale tiež prekvapivú pointu maľovaného príbehu.

Okrem toho môžete vyhrať hrnčeky v súťaži o darčekový box Jacobs, ktorý obsahuje nielen oba páry originálnych hrnčekov, ale aj výbornú kávu Jacobs.

S maľovanými hrnčekmi Jacobs sa práve teraz môžete stretnúť aj na televíznych obrazovkách – v milej reklame s Martinom Pycom a Kristýnou Leichtovou. Uvidíte, že si spoločný zážitok z kávy a maľovaných hrnčekov vychutnali rovnako, ako to môžete urobiť aj vy. Viac informácií nájdete na www.spolocnechvile.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu