Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Twiins všetkým ukázali, ako sa hrá poker na Hennessy Poker Cupe!

Twiins Hennessy Poker Cup Zobraziť galériu (12)
Twiins Hennessy Poker Cup (Zdroj: David Duducz)

V utorok na Hennessy Poker Cupe sa najkrajšie slovenské dvojičky Veronika a Danielka Nízlové na úvod zúčastnili pravidelnej pokrovej školy. Po osvojení si pravidiel tejto hry, išli na ostro pri súťažných stoloch, kde ich súperi nešetrili. Aj napriek tomu, že sú v pokri nováčikovia, obom dievčatám sa podarilo nad ostatnými hráčmi niekoľkokrát vyhrať. Samé Twiinsky sa vyjadrili, že od momentu, čo sa naučili nejaké triky, sa poker stal ich obľúbenou hrou a že ho určite budú hrávať pravidelne.

Hennessy Poker Cup je známy svojou príjemnou a komornou atmosférou. Pre každého návštevníka je pri vstupe pripravený welcome drink v podobe luxusného francúzskeho koňaku Hennessy, ktorý je obľúbený po celom svete. Na potešenie oka tieto drinky rozdávajú sexy Playboy zajačiky, ktoré sa ochotne s každým odfotia pri fotostene. Pre hráčov je pripravené aj občerstvenie v podobe veľmi chutných chlebíkov, ktoré si pochvaľovali aj známe dvojčatá.

 

Concord Card Club je miesto známe tým, že sa tam stretávajú zástancovia nielen pokru, ale aj krásnych žien. Málokto si nechá ujsť jedinečnú príležitosť stretnúť sa aj so známymi osobnosťami. Tentokrát to boli už spomínané Twiinsky, ktoré nejednému hráčovi spôsobili narušenie koncentrácie na hru. Na víťaza turnaja Henessy Poker Cupu okrem toho čaká výlet limuzínou na prestížny turnaj do Rakúska (vrátane buy in, HPC košele, spoločnosti hostesiek, drinkov, videa...), fľaša Hennessy, fotka na stene slávy a pre výhercu celej série, 24-karátový atypický pohár od svetoznámej a talentovanej sklárky Gordany Turuk.

 

Mediálnym partnerom Hennessy Poker Cupu je aj SpadePokerTV, ktorý prináša priaznivcom pokru reportáže z pokrových udalostí, ale tiež diskusnú reláciu, kde vystupuje v úlohe moderátora skúsený pokrový hráč Martin “Yegon” Dragúň. Pozýva si zaujímavé osobnosti nielen slovenskej pokrovej scény. Tento mesiac navyše štartuje aj pravidelná spravodajská relácia, v ktorej sa diváci dozvedia najzaujímavejšie informácie zo sveta pokru za uplynulý týždeň. Sledujte na youtubovom kanáli SpadePokerTV alebo na facebooku.

 

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu