Dokonalá pastva pre oči, uši aj chuťové poháriky! To je večera v jedinečnej japonskej reštaurácii Benihana. Kulinárske špeciality dopĺňa spevácke a často doslova akrobatické predstavenie. K 50-mu výročiu založenia Benihany si teraz môže dopriať špeciálne ochutnávkové menu za zvýhodnenú cenu. Počas dvojhodinovej večere sa nielen najete, ale aj výborne zabavíte. V hlavnej úlohe vystupuje tepanyaki kuchár!
Ústredným bodom zážitku v reštaurácii Benihana je stôl teppanyaki. Okolo neho sa zhromaždia hostia a užívajú si jedlo profesionálne pripravené na oceľovom grile priamo pred ich očami. Šéfkuchár je nielen kulinárskym majstrom, ale aj zabávačom. Nie je výnimkou, keď spoza teppanyaki stola šľahajú metrové plamene, alebo vám kuchár popri šermovaní nožmi zaspieva najnovšie svetové hity v svojskej úprave. Hladné obecenstvo tak ku každému chodu dostáva aj poriadnu porciu zábavy. Táto u nás neobvyklá tradícia je inšpirovaná japonskou láskou k rituálom pri príprave jedál.
História konceptu japonských reštaurácií Benihana sa začala písať v roku 1964. Prvá reštaurácia, ktorú v tomto roku otvorili na Západnej 56.ulici v New Yorku, mala len štyri stoly. Dnes je Benihana jednou z najznámejších a najpopulárnejších reštaruračných sietí na svete. Od roku 2012 má pobočku aj v Bratislave.
"Prvú Benihanu otvorili v USA s úmyslom zdravo zákazníkom navariť a zároveň ich pri tom zabaviť. Tento koncept sa potom veľmi rýchlo uchytil aj v iných štátoch a tak pomaly menil pohľad na reštauračné zariadenia." Vysvetľuje históriu japonských reštaurácií marketingová riaditeľka Petra Turečková.
Populárna celosvetová sieť reštaurácií Benihana oslavuje v týchto dňoch 50 rokov od svojho založenia. Pri príležitosti okrúhleho výročia dostanú hostia príležitosť ochutnať výber z jedálneho lístka tejto netradičnej reštaurácie.
"Spolu s našimi kuchármi sme na oslavu 50-ky reštaurácie Benihana pripravili takzvané tasting menu. Je to vlastne ochutnávka toho najlepšieho čo ponúkame. Strava je pestrá a zdravo pripravená. Cenovo je Benihana prístupná, nie je určená len pre vyššiu triedu. Chodia k nám moderátori, politici, herci i športovci..." prezrádza manažérka.
Na teppanyaki stole vám skúsený kuchár postupne pripraví jedinečné jedlo zložené z desiatich chodov, medzi ktorými nebude chýbať sushi, krevety v tempure, losos, hovädzí stejk, či neobvyklá japonská zmrzlina z čierneho sezamu. V Benihane na vás čaká príjemná obsluha a interiér tradičného japonského minimalizmu. V ponuke nápojov nechýba japonské saké ani japonské pivo.
A ak si myslíte že táto večera vás bude stáť doslova "majland", nebojte sa. Cena za jedno miesto pri tepanyaki stole s desaťchodovou večerou je 25 eur. Stačí sa pozrieť na www.predpredaj.sk, a vybrať si dátum a hodinu. No a potom už len prísť a vychutnať si tento neobyčajný zážitok.
-Reklamná správa-