Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Komu venujú známe tváre svoje peniaze?

Komu venujú známe tváre svoje peniaze? Zobraziť galériu (2)
Komu venujú známe tváre svoje peniaze?

Obdobie podávania daňových priznaní patrí medzi najhektickejšie vôbec. Svetlejšiu stránku platenia daní predstavuje možnosť poukázať 2 percentá niektorej z množstva neziskových organizácií, ktoré sa venujú charite a dobročinným aktivitám. Medzi ne patrí aj Nadácia Kvapka nádeje, ktorá celoročne spolupracuje s množstvom známych tvárí, ktoré jej aktivity rady podporujú. Priložia ruku k dielu aj tento raz?

Nadácia KVAPKA NÁDEJE úzko spolupracuje s klinikou detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave, ktorá je jediným miestom v Slovenskej republike kde sa od roku 1995 prevádzajú transplantácie kostnej drene. Transplantačná jednotka prešla v posledných rokoch rozsiahlou prestavbou, v rámci ktorej boli rozšírené kapacitné možnosti a zmodernizovaná prístrojová a laboratórna technika oddelenia. V súčasnosti sa pracuje na výstavbe dvoch sterilných boxov na Detskej klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou (DKAIM DFNsP), ktorej hodnota je približne 250 000 EUR. Kvapka nádeje smeruje všetky príspevky z dvoch percent práve na tento projekt. Podľa našich informácií už teraz môže rátať s podporou viacerých známych osobností.

Jarmila Hargašová Lajčáková: „Možnosť venovať dve percentá z daní využívam pravidelne. Nadácia Kvapka nádeje spolupracuje s Klinikou detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Je to miesto, kde skvelý tím lekárov a zdravotníkov každodenne bojuje o život detí, ktoré si v súboji s chorobou vytrpia naozaj veľa. Akákoľvek pomoc prináša malým pacientom veľkú nádej.

Miro Jaroš: „S Kvapkou nádeje sa poznáme už dlhšie a vždy rád podporím dobrú vec. Viem, že na Detskej klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny sa aktuálne riešia sterilné boxy, ktoré buduje vďaka podpore nadácie. Sem pôjdu aj moje dve percentá“.

Dominika Mirgová: „Keď som dostala ponuku naspievať pesničku Musím mať nádej pre Nadáciu Kvapka nádeje, neváhala som. Spolupracujeme dlhodobo a určite podporím práve deti na onkológii aj svojimi dvoma percentami. Sama som mala možnosť vidieť, na čo konkrétne išli peniažky zo zbierky, zoznámila som sa s personálom a oddelením a viem, že tam je stále čo zlepšovať, preto rada pomôžem aj takto“.

Patrícia Vitteková: „Každoročne rada využívam možnosť venovať 2% podielu z daní tým, o ktorých som presvedčená, že to potrebujú. Podporujem Kvapku nádeje. Navyše, pri tejto nadácii môžem reálne vidieť, na čo boli prostriedky použité a to ma hreje pri srdci.“

Štefan Skrúcaný: „Je dôležité venovať 2 percentá, pretože sa využívajú na také veci, na ktoré štát buď nemá, alebo zabúda. Aktivity Nadácie Kvapka nádeje poznám, viem presne kam peniaze, ktoré v rámci svojich zbierok získa idú. Určite aj tento rok nasmerujem svoje dve percentá týmto smerom.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu