Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exkluzívna prehliadka motoriek a lodí

Exkluzívna prehliadka motoriek a lodí Zobraziť galériu (6)
Exkluzívna prehliadka motoriek a lodí (Zdroj: PR článok)

Už to vypuklo! Stovky nadupaných motoriek a ladné tvary lodí môžete oddnes až do nedele obdivovať na výstavách MOTOCYKEL a BOAT SHOW v bratislavskej Inchebe. Akcie doplní výstava RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO, VOĽNÝ ČAS – pre všetkých, ktorí majú radi aktívny oddych v prírode. Návštevníkom sa do 16. 3. na ploche 17 000 m2 predstaví 141 vystavovateľov z 12 krajín.

Výstava MOTOCYKEL - jediné podujatie svojho druhu na Slovensku - prináša prehliadku motoriek takmer všetkých výrobcov zastúpených na našom trhu - AEON, APRILIA, BIG DOG, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CPI, C2I, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, KAWASAKI, KSR MOTO, KTM, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, NORTON, OVER, PIAGGIO, SYM, SUZUKI, TRIUMPH, YAMAHA, VESPA, VICTORY a WEST COAST CHOPPERS.

Ponuku sériovo vyrábaných motocyklov dopĺňa viacero mimoriadne zaujímavých kúskov. Návštevníci si môžu obzrieť stroje, ktoré svojich jazdcov vyniesli na výslnie - Hondu RC213V majstra sveta MotoGP Marca Marqueza, Hondu CBR1000RR Fireblade 20-násobného šampióna road-racingových pretekov Tourist Trophy na ostrove Man Johna McGuinnessa a Hondu CRF450 Rally z najťažšej rely sveta – Dakaru. Fanúšikovia tuningu sa môžu tešiť na atraktívnu prehliadku Customs of Slovakia, ktorá predstaví aj jedinečné modely motoriek vyrobených na zákazku.

Príchuť nebezpečenstva do Incheby prinesú adrenalínové ukážky schopností mototrialistov. Kaskadérske kúsky ukáže aj stuntrider Tomáš „IČO“ Pauliček. Sprievodný program však myslí aj na bezpečnosť. Profesionálni inštruktori vrátane 11-násobného majstra ČR a vicemajstra Európy v mototriale Mirka Lisého budú komentovať prezentácie bezpečnej jazdy na motorke a poradia, ako neohroziť seba ani ostatných.

Pre fanúšikov rýchlej jazdy je prichystaná autogramiáda jazdcov cestných pretekov motocyklov Tomáša Svitoka a Vladimíra Ružu. Svoje podpisy budú rozdávať aj jazdci Rely Dakar Štefan Svitko a Ivan Jakeš.

Výstava BOAT SHOW návštevníkov prenesie do sveta lodí, plachetníc, jácht a vodných skútrov a odhalí kúzlo trávenia voľného času na vode.

Chuťovkou výstavy je tento rok 14 m dlhá, 4,5 m široká a 11 ton vážiaca jachta Prestige 450 určená na plavbu na otvorenom mori. Dobrodružné povahy sa môžu pokochať pohľadom na plachetnicu Maxus 22 na ktorej Poliak Szymon Kuczynski na jeseň tohto roka odštartuje sólo plavbu okolo sveta.

Samozrejmosťou je ponuka vybavenia a doplnkov na vodné športy a možnosť získať podrobnosti o vykonaní kapitánskej skúšky.

Trio výstav uzatvára RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO, VOĽNÝ ČAS, ktorá ponúka kompletný sortiment na rybačku, poľovačku a trávenie voľného času v prírode. Návštevníci si tiež budú môcť na rybárskom simulátore vyskúšať, ako sa chytajú sladkovodné ryby, zapojiť sa do súťaže vo viazaní umelých mušiek, oboznámiť sa s fungovaním fotopascí a skúsiť šťastie v rybárskej tombole.

Výstavy sú otvorené od 13. do 16. 3. od 9:00 do 17:00, v piatok a v sobotu do 19:00. 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu