Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bývalý učiteľ odmietol najbohatšiu ženu v Británii: Neuveríte, prečo podal žiadosť o rozvod!

Tony sa rozviedol so ženou, pretože už nedokázal žiť v luxuse Zobraziť galériu (3)
Tony sa rozviedol so ženou, pretože už nedokázal žiť v luxuse (Zdroj: dailymail.co.uk)

LONDÝN – Tony Hawken z Británie podal žiadosť o rozvod so svojou čínskou ženou Xiu Li z neuveriteľných dôvodov. Jeho žena totiž vlastní majetok v hodnote jednej miliardy dolárov. Napriek tomu, Tony bol z toho unavený a po 21 rokoch sa chce rozísť. Nechcel žiť v prepychu, stačil mu obyčajný život a raňajky v lokálnej reštaurácii.

Jeho žena Xiu Li nesmierne zbohatla na vytvorení sieti obchodov v bývalých čínskych protileteckých bunkrov. V roku 2011 ju rebríčky bohatstva radili na top priečky.

Dvojica sa spoznala, keď si dohovorili rande naslepo. Tony bol učiteľom a Li vtedy študovala angličtinu. Zobrali sa, ale onedlho jeho žena musela veľmi veľa pracovať na svojej sieti obchodných centier. Čoraz viac boli od seba odlúčení.

Jeho žena Xiu Li
Zobraziť galériu (3)
Jeho žena Xiu Li  (Zdroj: dailymail.co.uk)

A práve toto pomohlo, podľa 57-ročného Brita, dvojici vydržať až 21 rokov spolu. Keby vraj žili oveľa viac pod jednou strechou, rozviedli by sa oveľa skôr.

Rázny krok už dlhšie nemohol odkladať. Tony nezvykol míňať. Luxus mu nebol pohodlný. Najradšej mal svoju obľúbenú lokálnu reštauráciu. Naopak, 51-ročná Li si s obľubou vychutnávala fľaše vína za tisícky dolárov na luxusnej jachte či nový dom v hodnote dvoch miliónov dolárov.

Tonyho obľúbená reštaurácia
Zobraziť galériu (3)
Tonyho obľúbená reštaurácia  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Napriek tomu, nezostane po rozvode Tony na suchu. V rámci rozvodu si na účet pripíše vyše 1 milión dolárov. Bude tak môcť pokračovať v nakupovaní kníh z charitatívnych obchodov. Keď sa ho pýtali na okolnosti rozvodu, povedal: „Myslím, že som sa cítil dosť nepohodlne, pretože som nezvykol míňať veľké čiastky peňazí. Bol som odmalička takto vychovávaný.“

S najbohatšou podnikateľkou v Británii majú 17-ročného syna Williama. Tony s peniazmi z rozvodu môže aj naďalej žiť pohodlný život. Venuje sa hlavne súkromnej výučbe študentov. Li vlastní 22 nákupných centier a je prezidentkou futbalového klubu Guizhou Renhe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu