Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dámy, chceli by ste ho? Tento panic (36) túži po prvom zasvätení do tajov lásky!

Atul s matkou a sestrou
Atul s matkou a sestrou (Zdroj: fox)

NEWCASTLE - Nová britská televízna zoznamka s názvom Man Up si kladie za cieľ podporiť mužov, ktorí pri rozhovore so ženami strácajú pôdu pod nohami, či už z dôvodu kultúrnych rozdielov, strachu z odmietnutia, alebo jednoducho preto, že nevedia, kde začať. Dokonalým kandidátom, ktorý spĺňa všetky tri atribúty, je aj Atul Rana (36). Okrem jedného krátkeho vzťahu zo študentských čias bol stále single a rád by si konečne našiel partnerku.

"Bol som vychovaný v indickom systéme, až do 15 rokov. Moji rodičia mali dohodnutý sobáš a ja som očakával to isté," vysvetľuje príčiny svojich ťažkostí Atul, ktorého život sa dramaticky zmenil po tom, čo začal študovať na univerzite v Newcastli.

Podľa neho je kultúrne zázemie medzi indickým konzervativizmom a západným liberalizmom priepastné. Páči sa mu síce myšlienka, že by sa mohol zaľúbiť, ale napriek všetkým svojim pokusom, ani len netuší, ako by sa k tomu mal dopracovať. Okrem toho ho trápi aj nedostatok skúseností v sexuálnej oblasti.

"Je to citlivá téma a je pre mňa dosť ťažké o tom hovoriť. V Indii to bol štandard a čestná vec. Tu je to niečo, za čo sa treba hanbiť. Je to ako, že nie ste kompletný muž. Ľudia si z vás robia žarty," povedal Atul o svojom panictve.

Jeho výchova vraj má tiež vplyv na to, že medzi ním a ženou existujú odlišné očakávania. "V Indii, keď sa stretnete s dievčaťom, znamená to, že si ju idete brať a prvé rande je veľmi dôležité. Tu to nie je nič významné a nebude viesť k ničomu, ak sa sebe navzájom nepáčite," vysvetlil.

Významný krok však urobil vo chvíli, keď prišiel pred siedmimi rokmi do Indie na pohreb svojho otca a dozvedel sa, že jeho posledným želaním bolo, aby si vzal dievča, ktoré mu vybrali. Veľmi ho to mrzelo, ale musel to odmietnuť. Jeho matka to napokon pochopila.

Od svojej vyvolenej očakáva, že bude mať primeranú inteligenciu a tak trochu bohémsky vkus, keďže sám je muzikant. Na oplátku jej ponúka vlastný intelekt, ambície, vytrvalosť a odvahu. Do ničoho sa však neženie a všetko chce robiť podľa toho, ako to sám cíti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu