Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Idiot na pohľadanie: To, čo vyviedol tento muž, pobavilo aj políciu!

Jason na snímke so svojím verným psom Mumblom
Jason na snímke so svojím verným psom Mumblom (Zdroj: NTNews)

NOONAMAH - Tridsiatnik z Austrálie spravil zo seba hlupáka po tom, čo sa stratil na svojom vlastnom pozemku. Našťastie sa mu nič nestalo a bol iba pohryzený od hmyzu a na tele mal škrabance od kríkov. Polícii a susedom, ktorí po ňom pátrali, sa priznal, že je idiot. Jeho rodina a okolie si z neho tak bude môcť ešte dlho uťahovať.

Identita nešťastníka zostala skrytá. NTNews mu dali krycie meno Jason, aby ho neuviedli do rozpakov a nespravili z neho ešte náhodou národného "hrdinu". "Ani neviem, ako sa to stalo. Obrátil som sa, že sa chcem vrátiť a zrazu som bol vo vysokej tráve. Len som si pomyslel: Kde to, sakra, som?" prezradil muž, ktorý sa na pozemok svojich rodičov v Noonamah presťahoval v septembri zo Sydney.

Podľa neho sa začalo všetko veľmi nevinne, asi o štvrtej alebo piatej podvečer, kedy sledoval televíziu a dal si k tomu pár pív. Zrazu však začul, ako ich pes robí vonku hluk a tak podišiel oknu. Zdalo sa mu, že vidí dinga a tak vyšiel pred dom a vydal sa za neznámym zvieraťom. Na sebe mal iba šortky a v ruke vybíjajúci sa telefón.

Keď videl, že je zle nedobre a netuší, ako sa dostať späť k domu, vytočil pohotovosť, kde mu však povedali, že toto nie je prípad pre nich. Jason sa však nevzdal a zavolal ešte raz, kedy natrafil na ochotnejšieho človeka, ktorý kontaktoval políciu.

Potom sa už len posadil a asi hodinu si zdriemol, kým počul niekoho kričať a nezbadal svetlo. "Bola to sakramentská úľava. Pomyslel som si, vďakabohu," uviedol Jason, ktorý sa poďakoval susedom aj polícii za záchranu a prehlásil, že je idiot.

Našťastie polícia tento výjazd zobrala v dobrom a starší seržant Garry Smith sa nechal počuť, že v tejto dobe musia mať policajti vypracovaný zmysel pre humor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu