Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Poker s krásnymi dievčatami zo Slovakia Diamonds Cheerleaders

Diamonds Cheerleaders na Hennessy Poker Cup Zobraziť galériu (8)
Diamonds Cheerleaders na Hennessy Poker Cup (Zdroj: David Duducz)

Minulý utorok sa už tradične konal v bratislavskom Concord Card Clube najznámejší pokrový turnaj, ktorý nesie názov Hennessy Poker Cup. Vášniví pokroví nadšenci a vyznávači kvalitnej hry opäť zasadli k hracím stolom, aby si v perfektnej atmosfére navzájom zmerali svoje sily, ale aj vymenili skúsenosti a pokochali sa prítomným 24 – karátovým pohárom Hennessy Poker Cupu z dielne talentovanej umelkyne Gordany Turuk.

Pri vstupe boli pre každého návštevníka pripravené  hneď dve potešenia – welcome drink v podobe najväčšieho producenta koňaku pre džentlmenov na svete - Hennessy a krásne ženy v kostýmoch Playboy zajačikov, ktoré Vás s úsmevom na tvári ním ponúkli. Na hostí pokrového klubu bolo pripravené aj občerstvenie, ktoré povzbudilo a znásobilo nadšenie z hry.

To, ale ani zďaleka nie je všetko. O spestrenie turnaja sa znovu postarala eventová a marketingová agentúra Cherry&Cherry a pre návštevníkov kasína pripravila vystúpenie jediného profesionálneho cheerleaderského tímu Slovakia Diamonds Cheerleaders, ktorý je pod vedením sympatickej Michaely Mošovskej. Tá netajila nadšenie z ich pripravovanej účasti na majstrovstvách mažoretiek v Prahe. Tím očarujúcich cheerleaderiek rozprúdil zábavu a uvoľnil napätú atmosféru medzi hráčmi pri jednotlivých stoloch. Po príjemnej kultúrnej vložke sa zanietení hráči pokru vrátili späť do víru hry.

Concord Card Club je miesto, kde sa stretávajú zástancovia nielen pokru, ale aj krásnych žien a príjemnej priateľskej atmosféry. Na víťaza turnaja čakal výlet limuzínou do Viedne na prestížny pokrový turnaj a samozrejme, fotka na stene slávy, fľaša Hennessy a možnosť zvýšiť pravdepodobnosť získať hlavnú cenu HPC, zlatý pohár od Gordany Turuk.

Mediálnym partnerom Hennessy Poker Cupu je aj SpadePokerTV, ktorý prináša priaznivcom pokru reportáže z pokrových udalostí, ale tiež diskusnú reláciu, kde vystupuje v úlohe moderátora skúsený pokrový hráč Martin “Yegon” Dragúň. Pozýva si zaujímavé osobnosti nielen slovenskej pokrovej scény. Tento mesiac navyše štartuje aj pravidelná spravodajská relácia, v ktorej sa diváci dozvedia najzaujímavejšie informácie zo sveta pokru za uplynulý týždeň. Sledujte na youtubovom kanáli SpadePokerTV alebo na facebooku.

 

-reklamný článok-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu