Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Všetko pre krásu, svadbu a rodinu nájdete v Inchebe

Všetko pre krásu, svadbu a rodinu nájdete v Inchebe Zobraziť galériu (5)
Všetko pre krásu, svadbu a rodinu nájdete v Inchebe (Zdroj: PR článok)

Zaujíma vás svet krásy a líčidiel? Chystáte sa spečatiť svoju lásku svadbou? Máte dieťatko, alebo plánujete prírastok do rodiny? V tom prípade by ste mali zamieriť do bratislavskej Incheby, kde sa dnes začali veľtrhy Interbeauty, Dieťa a rodina a Svadobný veľtrh.

Jarná edícia veľtrhu Interbeauty predstaví novinky v produktoch pre starostlivosť o tvár, telo, vlasy a nechty a ukáže nové trendy v prístrojovom ošetrení a v úprave vizáže. Nielen dámy sa môžu nechať upraviť a prekonzultovať svoju vizáž s odborníkmi. Okrem toho sa návštevníci budú môcť inšpirovať pri sledovaní kaderníckych a vizážistických exhibícií a súťaží. V celoslovenskej súťaži Interbeauty Trophy 2014 si šikovné ruky kaderníkov a vizážistov budú musieť poradiť so stylingom vo viacerých disciplínach – Crazy school, Gardenparty, Purple wedding a Žiarivé plesanie.

Veľtrh Dieťa a Rodina poskytne mamám i tehuľkám komplexný servis pre starostlivosť o dieťa - od detského sortimentu po odborné rady o pôrode a výchove. V ponuke vystavovateľov sú kočíky, autosedačky, tehotenské a detské oblečenie a obuv, hygienické potreby, strava či dojčenské fľaše – jednoducho všetko, čo si starostlivosť o deti vyžaduje. Novinkou je sekcia venovaná hendikepovaným deťom. Rodičia získajú prehľad o rôznych druhoch rehabilitačných pomôcok a oboznámia sa s legislatívnymi možnosťami, ako ich získať. Sprievodný program pre dospelých zahŕňa prednášky a stretnutia s odborníkmi z oblasti gynekológie, pôrodníctva, pediatrie a psychológie. Na svoje si však neprídu len mamičky, ale aj ich malí drobci. Na deti čakajú workshopy, počas ktorých môžu vyrábať hračky z prírodných materiálov a modelovať, canisterapia, cvičenie a množstvo zábavy. Chlapci a dievčatá sa budú môcť hrať na povolania a vyskúšať si, aké je to byť predavačkou a automechanikom.

Svadobný veľtrh zasa prináša široký výber svadobných šiat, oblekov, doplnkov či šperkov. Budúci novomanželia sa môžu zorientovať v ponuke svadobných agentúr, objednať si fotografa , inšpirovať sa svadobnými tortami a vybrať si obrúčky.

Interbeauty a Svadobný veľtrh sú otvorené od 14. do 15. februára od 10:00 do 18:00. Veľtrh Dieťa a rodina potrvá až do nedele 16.2. Viac na www.incheba.sk.

Vstupenky na Interbeauty, Dieťa a rodina a Svadobný veľtrh nájdete na Predpredaj.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu