Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhoršia "selfie" všetkých čias: Študentka sa odfotila s mŕtvolou!

Nemiestna fotografia
Nemiestna fotografia (Zdroj: Instagram)

LIMESTONE COUNTY - Ľudská bezohľadnosť je neskutočná. V Spojených štátoch vzbudila veľkú vlnu pohoršenia fotografia, na ktorej pózuje nemenovaná študentka s mŕtvolou a ešte k tomu sa usmieva. Áno, čítate dobre. Trest za tento nepochopiteľný čin ju iste neminie.

Stredná škola Clements High School v Alabame rieši veľký problém. Týka sa jednej študentky, ktorá si spravila veľmi nevhodnú "selfie" fotku (fotografický portrét zhotovený smartfónom a zverejnený na sociálnych sieťach, pozn. red.). Na exkurzii v laboratóriu lekárskej fakulty sa odfotila s mŕtvym človekom. Navyše bola tak hlúpa, že nemiestny záber zavesila na Instagram. Predmetné telo síce bolo určené na lekárske účely, na fotenie s ním ale nie.

Najhoršia
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Instagram)

Netrvalo dlho a dozvedeli sa o tom učitelia z jej školy. Z toho, čo dievčina spravila, boli zhrození a teraz sa rozhodujú, ako ju potrestajú. Do úvahy prichádza aj vylúčenie.

Predstavitelia univerzity zas vyhlásili, že prípad, ktorý sa stal na ich pôde, je neakceptovateľný. "V našich laboratóriach je zakázané používanie mobilný telefónov, fotografovanie a tváre mŕtvol sú zakryté. "Dotyčná študentka tieto pravidlá porušila. To, čo spravila dotyčná študentka, je neprijateľné. Urobíme všetko pre to, aby sa to už neopakovalo," stojí vo vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu