Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prerábka bytu? S Úverovou revolúciou to zvládnete

S Úverovou revolúciou to zvládnete
S Úverovou revolúciou to zvládnete (Zdroj: PR článok)

Rozhodli ste sa urobiť doma veľkú prestavbu. Plánujete vymeniť všetky okná, vchodové aj interiérové dvere, položiť novú podlahu, kúpiť a nainštalovať kuchynskú linku, prestavať kúpeľňu... Povedzme, že na to budete potrebovať 20 tisíc €. Tie ale nemáte ani na účte ani pod poduškou.

Obzeráte sa preto po niekom, kto vám požičia za čo najvýhodnejších podmienok. Výborná voľba pre vás je ponuka Prvej stavebnej sporiteľne.

Zaplatíme za vás

Predpokladom pre využívanie výhod stavebného sporenia v PSS, a. s., je uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení. A my vám to teraz v úverovej tarife umožníme úplne zdarma (do konca februára 2014). Dobrá správa je, že už pri tomto kroku ušetríte na poplatku až 180 €.

Prakticky okamžite môžete požiadať o medziúver. Ak to stihnete do konca apríla 2014, a budete ho riadne splácať, my za vás raz ročne vždy v decembri zaplatíme jednu splátku úrokov vášho medziúveru. Áno, aj toto rozhodnutie vám ušetrí nemalé peniaze. Presnejšie viac ako 1400 €!

To ale nie je všetko. Každému, kto do konca apríla 2014 požiada v PSS, a. s., o úver na bývanie sprostredkujeme unikátne poistenie jeho domácnosti. Vy sa nadštandardne zabezpečíte pred neočakávanými situáciami a my za vás navyše zaplatíme prvé dva roky poistného.

Odložíme splátky

Našim klientom zodpovedne splácajúcim úver na bývanie, ktorí privedú na svet potomka, umožníme až polročný odklad splátok úveru. Mladým rodinám tak chceme pomôcť uľaviť od ich výdavkov, ktoré sú s narodením bábätka neodmysliteľne späté. Stačí len podať žiadosť do troch mesiacov od narodenia dieťaťa a o ostatné sa už postaráme my. V rovnakom čase môžete pre svoju ratolesť uzatvoriť aj novú zmluvu o stavebnom sporení v tarife Junior extra. Samozrejme tiež zdarma. A po 6 rokoch sporenia môžete celú nasporenú sumu, vrátane štátnej prémie a úrokov, využiť na ľubovoľný účel. Napríklad aj na financovanie kvalitného vzdelania pre svoje dieťa.

Garancie od lídra

Okrem výhod, ktoré ponúka Úverová revolúcia, ostávajú všetky prednosti stavebného sporenia od PSS, a. s., aj naďalej v platnosti.     

Úrokové sadzby garantujeme počas celej doby sporenia a splácania stavebného úveru. Každý kto sporí, má nárok aj na štátnu prémiu. V tomto roku opäť v maximálnej výške až    66,39 €. Prostriedky na účte stavebného sporenia sú chránené až do výšky 100 tisíc €. A po splnení podmienok má každý náš dospelý klient zákonný nárok na stavebný úver s nemenným úrokom už od 2,9 % ročne.

Toto je aktuálna ponuka od lídra na trhu v oblasti bývania. Chcete sa dozvedieť ešte viac? V tom prípade kontaktujte našich obchodných zástupcov, alebo nám volajte na  telefónne číslo 02/58 55 58 55, resp. kliknite na  www.pss.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu