Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zuzka Haasová bude na Bále snov!

Zuzka Haasová bude na Bále snov!
Zuzka Haasová bude na Bále snov! (Zdroj: zelajsi.sk)

Vedeli ste o tom, že Zuzka Haasová, obľúbená Sonička zo seriálu Panelák, nie je len herečka? Je aj moderátorka, textárka a speváčka. A nie hocijaká. Jej kapela The Susie Haas Band  je jedinou námorníckou kapelou na Slovensku a v celej Európe, ktorá hrá známe skladby z 30-50 rokov.

Kus svojej tvorby predvedie aj na prvom ročníku charitatívneho Bálu snov, ktorý organizuje nezisková organizácia ŽELAJ SI. „Sme radi, že kapela prijala pozvanie a tešíme sa na skvelý program, ktorý pripravila,“ hovorí predsedníčka ŽELAJ SI Soňa Rebrová.

Zuzana Haasová ako kapelníčka predvedie rôzne kostýmy štýlového obdobia krásnych žien a gentlemanov, či už ako pohyblivé, alebo statické pódium. Kapela hráva zmes OLD MUSIC (Swing, Blues, Woogie Boogie, Charlie Stone, Old jazz...) v novom štýle (21. storočie).

Zuzana Haasová s kapelou The Susie Haas Band sa venuje nahrávaniu prvého debutového albumu, na ktorom budú známe skladby 30-50 rokov, ale aj autorské skladby, ktoré budú zmixované tak, aby boli blízke aj mladšej generácii. Týmto sa kapela chce priblížit mladým ľuďom a ukázať im, z čoho vznikla a vzniká súčasná hudba. 

Kapela vystupuje nielen na pódiach, ale aj na historickom vozidle Barkas, ktorým brázdi cesty mnohých našich miest. Autíčko funguje ako pojazdné pódium a zároveň pojazdná reklama podujatí. Dokonca z korby tohto autíčka kapela zahrala aj prezidentovi slovenskej republiky pánovi Gašparovičovi známu skladbu z Ruska.

Výťažok z Bálu snov je venovaný na plnenie snov ťažko chorých detí, ktorých ŽELAJ SI doteraz splnilo vyše 600! Pokiaľ by ste aj vy chceli prispieť k tomu, aby sa aj choré deti mali na čo tešiť, môžete ŽELAJ SI venovať 2 % z daní.Lebo bez tých, ktorí nám pomáhajú, by sme sami detské sny plniť nevedeli,“ hovorí Soňa Rebrová zo ŽELAJ SI.

ĎAKUJEME!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu