Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

FEBRUÁROVÝ FORBES PREDSTAVUJE ESÁ INTERNETU

FEBRUÁROVÝ FORBES PREDSTAVUJE ESÁ INTERNETU
FEBRUÁROVÝ FORBES PREDSTAVUJE ESÁ INTERNETU (Zdroj: Forbes)

Forbes má dlhoročnú tradíciu prestížnych rebríčkov. Februárové vydanie ich prináša hneď tri. Exkluzívne Vám prezradíme TOP 20 Najatraktívnejších zamestnávateľov, pre ktorých chcú Slováci pracovať, vyhodnotíme Investíciu roka 2013 v podielových fondoch a ponúkneme Vám rebríček Najlepších slovenských zimných olympionikov.

Aby toho nebolo málo, titulný príbeh februárového vydania s názvom ESÁ INTERNETU prináša výnimočný príbeh dvoch kamarátov z malého mesta, ktorí sa pokúsili vytvoriť najnavštevovanejšie webové stránky na slovenskom internete. Podarilo sa im to netradične, peši.

Vo februárovom čísle nájdete:

Kde chceme pracovať? Odpoveď na túto otázku prináša už druhý ročník prestížneho rebríčka, ktorý Forbes vytvára s portálom Profesia.sk. Takmer desaťtisíc ľudí prisúdilo víťazstvo pre Google. Exkluzívny príbeh z Kalifornie s názvom Google chce všetko odhalí, ako firma zarába.

 

Pravda o najväčšom krachu. Bankrot nemusí byť koncom sveta, ukázal príklad bývalej svetovej automobilovej jednotky. Spoveď Ako NAOZAJ zachránili General Motors prerozpráva príbeh najväčšieho krachu z pohľadu jedného z kľúčových účastníkov.

Forbes Life - Najlepší olympionici. K olympiáde v Soči sme zrátali olympijské body slovenských medailistov a zostavili rebríček najúspešnejších. Radoslav Židek v rozhovore s názvom Tanečník na snouborde ukáže, ako sa žije na Slovensku striebornému medailistovi.

Špeciálna cena pre nových predplatiteľov - 24 vydaní magazínu FORBES vo februári s výnimočnou zľavou! Namiesto 72 € dvojročné predplatné len za 46,80 €! Zľava, ktorá sa tak skoro opakovať nebude!

 

A pozvánka na druhý exkluzívny Forbes workshop “Využite internet v prospech vášho biznisu”, s hosťom Andrejom Salnerom, seniorom konzultantom per SEO stratégie, už 12. 2. 2014. Registrácia a viac informácii na workshopy.forbes.sk.

 

Toto všetko vo februárovom FORBES! Už na stánkoch!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu