Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Američanka (41) totálne zmenila svoj život: Zriekla sa luxusu a zažila kultúrny šok!

Adriana s manželom Mukeshom Zobraziť galériu (4)
Adriana s manželom Mukeshom (Zdroj: profimedia.sk)

PANIPAT - Američanka Adriana Peralová sa vzdala svojho životného štýlu a stala sa tradičnou ženou v domácnosti na indickom vidieku. To všetko kvôli osudovej láske, ktorú si našla cez Facebook. Napriek radikálnej zmene trvá na tom, že nikdy nebola šťastnejšia.

Štyridsaťjedenročná Adriana si ešte donedávna užívala pohodlný a slnečný život v Kalifornii. Stretávala sa s priateľmi, chodila do posilňovne, kina a na nákupy so svojou dvadsaťpäťročnou dcérou Luciou.

Adriana za mlada
Zobraziť galériu (4)
Adriana za mlada  (Zdroj: profimedia.sk)

Tomu je už ale koniec. Pred rokom vo februári sa totiž na internete zoznámila s mladým Indom Mukeshom Kumarom. Padli si do oka a ich túžba stretnúť sa aj osobne bola čoraz silnejšia. A tak za ním Adriana v auguste priletela. Iskra preskočila aj osobne a o pár mesiacov už boli svoji, uvádza Daily Mail. To však pre Američanku znamenalo kompletnú zmenu životného štýlu. So svojím o pätnásť rokov mladším manželom sa usadili na farme v chudobnej vidieckej komunite, kde sa z nej stala žena v domácnosti. Každý deň musí variť, upratovať, zametať, nakladať horninu aj sušiť zvieracie výkaly, ktoré slúžia ako palivo.

Tu bývajú manželia Kumarovci
Zobraziť galériu (4)
Tu bývajú manželia Kumarovci  (Zdroj: profimedia.sk)

"Milujem svoj život s Mukeshom. Nevymenila by som ho za nič na svete," tvrdí bývalá recepčná, ktorá kvôli nemu dokonca opustila svoju dcéru.

Nie každý by sa životným podmienkam, v akých momentálne atraktívna brunetka funguje, dokázal prispôsobiť. Predsa len, skromný statok, vo vnútri ktorého sa nenachádza toaleta a ako sprcha sa používa len malé vedro, nie je pre každého. Aj Adriana priznáva, že keď vystúpila z lietadla v Dillí, zažila kultúrny šok.

"V štáte Haryana, kde bývame, existuje len základná občianska vybavenosť. Varíme na sporáku, ktorý je na zemi a v obývačke spia v noci kravy. Prepravujeme sa na vozíku ťahanom býkom. Spočiatku to bol veľký boj, ale čoskoro som si uvedomila, že nepotrebujete moderné WC alebo masážnu sprchu na to, aby som bola šťastná," pokračuje.

Zabudnite na autá, tam, kde žije Adriana, sa chodí na vozíkoch
Zobraziť galériu (4)
Zabudnite na autá, tam, kde žije Adriana, sa chodí na vozíkoch  (Zdroj: profimedia.sk)

Jednou z najväčších výziev bolo pre ňu to, aby ju prijali medzi seba miestni obyvatelia. Okamžite preto upustila od vysokých podpätkov a začala nosiť sandále a sárí (typický indický odev, pozn. red.). S Mukeshom teraz plánujú spoločného potomka. Adriana však nevylučuje, že sa jedného dňa vráti do USA.

"Ľudia v Indii sú veľmi milí a srdeční, toto tu je teraz môj druhý domov. Ale musím priznať, že mi tu chýba americké jedlo a luxus. V budúcnosti by som sa chcela so svojou rodinou vrátiť do Spojených štátov," uzatvára Adriana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu