Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pri tomto si budete klepať na čelo: Šialenec chce vymeniť dom hádajte za čo!

Tento dom chce muž vymeniť za mobil Zobraziť galériu (3)
Tento dom chce muž vymeniť za mobil (Zdroj: tech.onliner.by)

MINSK - Závislosť na moderných technológiách dohnala jedného Bielorusa k šialenému činu. Zverejnil totiž inzerát, v ktorom stojí: Vymením domček za iPhone 5s. Vo svojej krajine tak spôsobil veľký rozruch a ľudia si pri pomyslení na neho klepú na čelo.

"Dom nepotrebujem, telefón sa mi hodí," tvrdí bieloruský podnikavec podľa webu onliner.by. Budúci bezdomovec ale v žiadnom prípade nemieni ustúpiť od požiadavky na vstavanú pamäť o kapacite 64 GB. U nás sa cena takéhoto telefónu pohybuje od 600 eur vyššie.

Ponuka zaujala asi aj niektorých Moskovčanov, súdiac aspoň podľa otázok, ako ďaleko sa bieloruská chalúpka nachádza od okružnej diaľnice MKAD, obklopujúcu ruskú metropolu. Nadšených chalupárov by nejaká tá tisícka kilometrov k domčeku pri Breste na západe Bieloruska nemala rozhádzať a za prípadnú fungujúcu kravičku sú ochotní prihodiť aj nejaký ten mobil navyše.

Pri tomto si budete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tech.onliner.by)

"Babička celý život budovala, aby vnuk zdedil dom, ale on ho vymení za neužitočný krám, ktorý o rok vyhodí do smetí," rozčuľujú sa moralisti podľa serveru Newsru.

Pri tomto si budete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tech.onliner.by)

Niektorí komentátori na sieti pochybujú, či je ponuka vôbec myslená vážne, iní zase pripomínajú mládencov z Číny, kto boli ochotní za vytúžený šikovný mobil darovať vlastné orgány.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu