Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex na kapote auta: Katy Holmes zbalila v trafike mladíka a šlo sa na to!

Katy Holmesová
Katy Holmesová (Zdroj: blackpoolgazette.co.uk)

BLACKPOOL - Keď sa musí, tak sa musí. Povedala si mladá Angličanka, ktorá bola tak sexuálne nabudená, že sa vrhla na muža, ktorého poznala sotva pár minút. Očitým svedkom ich sexuálnych radovánok sa stalo malé dieťa, ktoré má z toho doteraz traumu.

Tridsaťtriročná Katy Holmesová zašla nedávno doobeda krátko pred desiatou hodinou do trafiky, aby si kúpila fľašu vody. Stretla tam mladíka, s ktorým si padli do oka. Začali spolu flirtovať.

Potom sa žena vybrala domov, no po ceste ju neznámy dobehol, dvojicu premohla vášeň a vrhla sa na seba. O chvíľu si to už rozdávali spolu na kapote auta. Vôbec im nevadilo, že okolo išla matka s dieťaťom. Akonáhle zbadala, čo sa deje, zakryla mu rukou oči.

"Videla som, ako zo seba strhli oblečenia a opreli sa o auto. Najprv bola ona na kapote, potom on. Tá žena sa celý čas smiala," povedala očitá svedkyňa, ktorá hneď privolala políciu. Tá zadržala najprv Katy a neskôr aj jej milenca, ktorý preskočil plot, ale strážnikovi sa ho podarilo chytiť za členky. Oboch potom obvinila zo súloženia na verejnosti a spôsobenia verejného pohoršenia, píše web denníka Daily Mirror.

Holmesová mala šťastie a väzeniu sa vyhla. Dostala len podmienečný trest vo výške osem týždňov s odkladom na jeden rok. "To, čo sa stalo, sme chceli obaja. Ale chápem, že ľudia, ktorí nás videli, to mohli pokladať za obscénne urážajúce," povedala po vynesení rozsudku. Ako dopadol jej partner, médiá neinformujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu