Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Umenie alebo zvrátenosť? O tomto VIDEU nebudete vedieť, čo si máte myslieť

Aj toto je vraj umenie
Aj toto je vraj umenie (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Umenie je subjektívna záležitosť a každý má na neho iný pohľad a názor. To, čo však predvádzajú herci v predstavení londýnskeho divadla, je už naozaj za hranicou vkusu, nech sa na to pozeráme akokoľvek. Veď posúďte sami.

Mali sme tu umelca, ktorý si na protest proti apatii spoločnosti pribil penis k dlažbe moskovského Červeného námestia. A dokonca aj Číňana, ktorý vo vysielaní britskej televízie pojedal časti tela dieťaťa, ktoré sa narodilo mŕtve.

Do kategórie tých najbizarnejších, a pre niektorých aj najnechutnejších, umeleckých zážitkov určite patrí aj ten, ktorý ponúkalli členovia londýnskeho divadla Sadler's Wells. Ide síce o vystúpenie už niekoľko rokov staré, ale je tak zvrátené, že ľudí šokuje doteraz.

Polonahí umelci sa v ňom prechádzajú na barliach, v ústach majú tyče, prípadne hrajú na zdravotnícku pomôcku ako na nejaký hudobný nástroj. Celý čas pritom na seba škaredo zazerajú. Celý výjav pôsobí veľmi strašidelne a divák nevie, čo si má o tom myslieť. Ale možno len jednoducho nerozumieme umeniu.

Zvrátené predstavenie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu