Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pri tomto už zostáva rozum stáť: Skupinka mužov žije ako umelé bábiky, oblečení do silikónu!

Robert alias Sherry. Zobraziť galériu (2)
Robert alias Sherry. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Títo muži síce nemajú pocit, že sa narodili v zlom tele, ale aj tak im ku šťastiu niečo chýba. Krídla dostávajú až vo chvíli, keď sa môžu premeniť na bábiky v životnej veľkosti a dokonca vyraziť niekam do spoločnosti. Stačí na seba natiahnuť oblek, ktorý má umelé prsia, aj vagínu a konečne sa cítia ako dokonalé ženy. Z ich výzoru však nektorým asi zostáva rozum stáť.

"Nie to sú žiadni bázni, sú rovnakí ako vy a ja," vysvetlila stanici BBC Barbie Ramosová, majiteľka spoločnosti Femskin, ktorá za približne 518 libier vyrába na zákazku silikónové oblečenie, ktoré muži nosia. "Ak si chcú dať v noci, alebo pri zvláštnych príležitostiach na seba masku, prečo nie?" položila rečnícku otázku.

Pri tomto už zostáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej syn Adam, ktorý tiež pracuje vo Femskin, dodal, že si nemyslí, že je správne hovoriť, že sú to gejovia, alebo dokonca o tom, že by ich priťahovali iní muži. "Je to o zábave. Mnoho mužov sa baví tým, že predstierajú, že sú ženy. A pritom nie všetci chcú zo seba robiť sexi baby. Niektorí chcú byť aj škaredé ježibaby," opísal Adam.

Na margo jeho slov a po zhliadnutí následujúceho videa sa nedá doplniť už len toľko, že od prirodzenej krásy majú na míle ďaleko. Ale to je ich vec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu