Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šialená dievčina sa chce podobať na bábiku: Umelý "ksicht" si machlí štyri hodiny!

Lhouraii Li Zobraziť galériu (2)
Lhouraii Li (Zdroj: profimedia.sk)

BRADFORD - S dievčatami túžiacimi po vzhľade umelohmotných bábik sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Ďalšou v poradí je Lhouraii Li (21) z britského Bradfordu, ktorá skĺbila japonskú módu so štýlom Barbie a vraví, že na svojom vzhľade by už nič nemenila. Od úpravy ju neodrádza ani to, že ňou zabije štyri hodiny denne.

Nechtová dizajnérka začala so svojou premenou pred štyrmi rokmi, kedy podľahla čaru japonskej kultúry a rozhodla si podľa nej a európskych vplyvov vytvoriť vlastný štýl. Neskôr svoje experimenty s vizážou zverejnila na YouTube, kde si jej kanál získal už 6-tisíc stúpencov, ale podľa dievčiny jej najväčším obdivovateľom aj tak zostáva jej priateľ Nathan Kent (24).

"Väčšina ľudí reaguje pozitívne, a nie negatívne, alebo prejaví záujem," hovorí mladík, ktorý sa s Lhouraii pozná už osem rokov. Štve ho však to, keď je naštvaná jeho priateľka, pretože si z nej niekto robil srandu. S tým však asi veľa neurobí a môže byť jej akurát tak oporou. Mladá dievčina sa totiž v dohľadnej dobe svojho podivného vzhľadu vzdať nemieni.

Šialená dievčina sa chce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako sa priznala, používa špeciálne kontaktné šošovky a umelé riasy, aby jej oči vyzerali obrovské. To však malo za následok, že si radšej vytrhala obočie a maľuje si ho oveľa vyššie, aby to pri jej veľkých očiach nevyzeralo divne.

Bez kompletného mejkapu nie je Lhouraii ochotná vyjsť z domu, a to ani vtedy, keď má zájsť len kúsok do najbližšieho obchodu. "Nie je to nič strašné. Niektorí ľudia vstanú a pozerajú televíziu, ja vstanem a robím si mejkap, považujem to za rovnako zábavné," osvetlila pre portál dailymail.co.uk svoje štvorhodinové krášlenie Britka, ktorá ešte prednedávnom nemala s ružovou farbou nič spoločné a vyznávala skôr gotický štýl. Zdá sa však, že tento nový sa jej páči oveľa viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu