Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chcete sa naučiť alebo zdokonaliť a nemáte odvahu prihlásiť sa na kurzy varenia?

Škola varenia Zobraziť galériu (9)
Škola varenia (Zdroj: PR článok)

Navštívte Polus, deň otvorených dverí v unikátnej Škole varenia.

Ako to v takej škole varenia vyzerá? Ako to funguje na kurzoch? Čo je potrebné pre účasť? To sú otázky, ktoré si kladú mnohí z vás a nemajú  preto odvahu prihlásiť sa na kurzy varenia. Teraz máte jedinečnú šancu prísť sa pozrieť a dozvedieť sa všetky informácie.

Škola varenia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR článok)

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ sa uskutoční 13. a 14. decembra od 14- tej do 18:30 hodiny.

 

Škola varenia v Polus City Center má názov „RADOSŤ VARIŤ“  a to presne aj sprostredkováva svojím absolventom kurzov varenia.

Príďte sa pozrieť v piatok alebo v sobotu popoludní a sami ochutnáte zdravé dezerty, zoznámite sa s prostredím, spoznáte lektorov varenia a supervízorku projektu – skvelú kuchárku Henrietu Peškovičovú, ktorá sa venuje nielen zdravému vareniu a pečeniu, ale i osvete zdravej výživy  a edukácii, napríklad ako správne vyberať a použiť suroviny na varenie. A hlavne v piatok a v sobotu budete mať jedinečnú možnosť vyhrať poukaz do školy varenia. 20-tich z vás obdaruje Polus, darček v podobe poukazu poteší vás, alebo vašich blízkych práve pred Vianocami.

 

Počas celého roka bude Škola varenia v Poluse organizovať: pravidelné kurzy varenia pre začiatočníkov i pokročilých, bezplatné, aj platené, jednoducho pre širokú verejnosť, zaujímavé  prednášky o zdravej výžive, kulinárske workshopy, ukážky a exhibície vo varení so zaujímavými osobnosťami, profesionálnymi kuchármi i celebritami,  môžete si v nej zorganizovať narodeninové večierky, či firemné párty, zorganizujú pre Vás mnohé ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou.

Škola varenia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR článok)

ŠKOLU VARENIA nájdete v Poluse na 1. poschodí v uličke medzi Food Courtom a Cinema City.

 

Bližšie informácie o konkrétnych kulinárskych aktivitách, termínoch-rozpisoch kurzov a témach kurzov  a akcií nájdete pravidelne na www.poluscitycenter.sk   v rubrike Radosť variť alebo na našej  Facebook stránke   Radosť variť - Škola varenia v Poluse.

Škola varenia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR článok)

Na kurzy varenia sa môžete prihlásiť na mailovej adrese varenie@poluscitycenter.sk

 

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX

-reklamná správa-          

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu