Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desať najhorších darčekov, aké kedy kúpili muži ženám!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Nový Čas)

LONDÝN - Každý človek snáď niekedy v živote dostal vianočný darček, ktorý ho sklamal či nepotešil. Podľa prieskumu, ktorý zisťoval najhoršie darčeky, aké kedy dostali ženy, by ale niektorí z nás mali byť naozaj vďační aj za každoročné obligátne ponožky alebo pančuchy. Britský denník The Daily Telegraph totiž z prieskumu, ktorý medzi 1700 ženami vykonal server AskHerFriends.com, vybral tie skutočne najpríšernejšie darčeky, aké kedy ženy od svojich partnerov dostali.

1. KAPUSTA

Kapusta nie je pre väčšinu ľudí obľúbenou súčasťou žiadneho jedla, ale aj napriek tomu sa istý muž rozhodol, že sa práve táto typická potravina sirôt v 19. storočí a diétou posadnutých súčasníkov hodí ako vianočný darček.

2. PRÍVESOK NA KĽÚČE V TVARE HOVIENKA

Pobavené očarenie novými a novými príveskami na kľúče zvyčajne vyprcháva okolo siedmeho roku veku. Každý, kto niečo podobné dokáže darovať pod stromček, zrejme nevyhnutne v tomto období uviazol - a jeho vzťah pravdepodobne neprežil ani do Nového roka.

3. ZASTRIHÁVAČ FÚZOV

Vo veľkej skupine 1700 opýtaných žien sa možno vyskytlo niekoľko takých, ktorým by sa zastrihávač fúzov mohol hodiť. Avšak je krajne nepravdepodobné, že by ich v takomto prípade potešil darček upozorňujúci na ich chĺpky na brade.

4. MIEŠAČKA

Je veľmi ťažké prepadnúť vášni k miešaniu malty. No, vlastne prakticky nemožné.

5. VRECE ZEMIAKOV

Tými sa na Slovensku obvykle strašia neposlušné deti na Mikuláša, ale vo Veľkej Británii mohol mať taký darček zmysel len v prípade, že sa príslušná dvojica zoznámila na zemiakovej brigáde. Potom by v sebe mohol mať aj istý nádych romantiky. Možno.

6. VRECE KOMPOSTU

Existujú ľudia, ktorí vyrážajú nakupovať darčeky na poslednú chvíľu, a potom majú tendenciu schmatnúť prvú vec, ktorá im príde pod ruku. Novinkou je však existencia človeka, ktorý na poslednú chvíľu prehľadá vlastný dom - a ako darček nenájde nič lepšie, ako vrece kompostu.

7. BALÍČEK SOLI

Škoda, že nebol darovaný spoločne s oným vrecom zemiakov. Ale pretože tieto darčeky dali dvaja muži dvom rôznym ženám, znamená to, že jedna dostala vrece neslanej - nemastnej plodiny a druhá balíček dochucovadla, ktoré môže byť pri samotnej konzumácii vo vysokých dávkach smrtiace.

8. UTIERKY NA ČELNÉ SKLO

Nič nepovie "záleží mi na tebe" lepšie, než utierky na čelné sklo. Teda snáď okrem prakticky akéhokoľvek iného darčeka.

9. TANGÁ

Na dráždivom kúsku spodnej bielizne nie je nič zlého, pokiaľ teda partner dokáže vybrať správnu veľkosť a nemučí partnerku tým, že ju núti napchať sa do nepohodlne malého kúsku. Nomináciu medzi najhoršie darčeky si tieto konkrétne nohavičky vyslúžili tým, že ich vybrala svokra... z vlastných zásob.

10. GUMOVÉ RUKAVICE

Áno, gumové rukavice. Asi by ich ženy mali prijímať s úsmevom za to, ako veľmi ich partnerovi záleží na tom, aby si pri domácich prácach nezničili ruky. To však mohlo platiť tak v 50. rokoch minulého storočia. Dnes je oveľa pravdepodobnejšie, že namiesto vďaky poletia darcovi na hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu