Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kde nájdete vianočné darčeky za naj ceny?

Kde nájdete vianočné darčeky za naj ceny? Zobraziť galériu (4)
Kde nájdete vianočné darčeky za naj ceny? (Zdroj: one fashion outlet)

Ak ste aj vy z tých, ktorí si hovoria, že Vianoce sú ešte ďaleko, musíme vás vyviesť z omylu. Minulý víkend sa začal advent a čas na nákup darčekov vám o chvíľu vyprší.

V súčasnosti je na nákup darčekov vhodný čas, v centrách sa zatiaľ nekopí množstvo ľudí. Na druhej strane množstvo obchodov poskytuje vianočné zľavy už dnes. Treba si premyslieť, čo napíšu vaši blízki Ježiškovi a vybrať si to správne centrum, kde nájdete všetko. Miesto, kde nájdete kvalitnú svetovú módu za zvýhodnené ceny je napríklad ONE Fashion Outlet vo Voderadoch.

„ONE Fashion Outlet si pred Vianocami pripravil pre každého niečo, je pripravený program pre deti aj vianočné akcie a súťaže. Samozrejme najväčším lákadlom sú výhodné nákupy,“ vysvetlil project director Vladimír Kozár.

ONE Fashion Outlet oslavuje presne 30.11. mesiac od otvorenia. Do 6.12 postupne pribúda a ešte pribudne okrem 50 už otvorených predajní ako napríklad adidas, Nike, Puma, Mustang, Levi´s, Gant, Baldinini aj 12 novootvorených predajní ako známe talianska značka Benetton, Arqueonautas, Gas jeans, VIP fashion, jeansová predajňa MET, Northface a Jack Wolfskin a Husky. Ešte pred Vianocami otvoria ďalšie predajne ako Primigi, značka detského oblečenia o doplnkov, predajňa Magic kids s kompletným sortimentom Disney, predajňa Bible, ktorá ponúkne niekoľko svetových značiek a ďalšie ako McGregor, Steffell, Tom Tailor, optika a iné.

Počas celého adventu sú pre návštevníkov ONE Fashion Outlet pripravené aj vianočné trhy, nesmie chýbať ani rozsvietený vianočný stromček, koledy a vianočná výzdoba. Vo ONE Fashion Outlete zároveň chodí Ježiško už skôr. Počas celého decembra prebieha súťaž o hlavnú cenu, ktorou je zájazd do Grécka od cestovnej kancelárie Hydrotour. Vyhrať môže každý, kto nakúpi nad 50 eur a zaregistruje svoj pokladničný blok.

Po obchodoch však nebude chodiť len Ježiško, ale aj Mikuláš. Počas celého „mikulášskeho“ víkendu budú ONE Fashion Outletu dominovať deti. Prídu pošepnúť svoje priania Mikulášovi, ktorý ich odmení sladkým darčekom, no bude pripravený aj ďalší program.

ONE Fashion Outlet Voderady je prvé outletové nákupné centrum na Slovensku! Patrí medzi najmodernejšie outletové centrá v regióne. Je to outletové centrum najnovšej generácie, kde moderná architektúra prepája prírodné prostredie so zelenými a vodnými plochami. V prvej fáze vyrástlo na 15-tisíc m2 predajnej plochy vyše 70 obchodov a viac ako 110 značiek. ONE Fashion Outlet je miesto, kde kvalitné svetové módne či športové značky ponúknu bežné i výpredajové tovary za výrazne znížené ceny so zľavou od 30% do 70%. Je to však aj miesto zábavy a oddychu pre celé rodiny. Návštevníci tu nájde dve reštaurácie a tri kaviarne, z toho jednu priamo na jazierku.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu