Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Táto sexica (27) radí ministrovi: Kvôli pikantným FOTO možno príde o prácu!

Vanja vie, ako upútať pozornosť Zobraziť galériu (3)
Vanja vie, ako upútať pozornosť (Zdroj: blic.rs)

BELEHRAD - Srbský minister zahraničných vecí teda vie, koho si má vybrať za svoju poradkyňu. Vanja Hadžovičová totiž nie je len inteligentná, ale najmä neuveriteľne sexi. Človek by sa potom asi ani nemohol čudovať, keby mal jej šéf občas problémy sústrediť sa na to, na čo má.

Ivan Mrkič má v talóne poriadny tromf. Je ním krásna Vanja, ktorú zamestnal ako svoju oficiálnu poradkyňu. Zrejme už ale nie na dlho. Svojho nadriadeného totiž poriadne nahnevala po tom, ako srbský bulvárny magazín Blic uverejnil jej provokatívne fotografie. Dvadsaťsedemročnú sexicu zobrazujú v odvážnych pózach, ktoré viac odhaľujú než zahaľujú.

Táto sexica (27) radí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: blic.rs)

Táto sexica (27) radí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: blic.rs)

Je možné, že kvôli kontroverzným záberom príde nádejná politička o miesto. "Rozhodne nejde o fotografie, prostredníctvom ktorých by mala slečna Hadžovičová ako budúca diplomatka propagovať svoju osobu," poznamenal nemenovaný zdroj z prostredia ministerstva.

Mrkič dokonca uvažuje, že vo veci začne vyšetrovanie. "Pracovníci ministerstva zahraničných vecí by mali dodržiavať patričný kódex správania. V prípade dotyčnej zamestnankyne bol porušený," povedal.

Atraktívna brunetka na svoju obranu uviedla, že Blic fotky stiahol z jej profilu na sociálnej sieti. Z práce podľa vlastných slov nakoniec možno odíde sama, vraj preto, aby ušetrila krajinu pred ďalšou neželanou pozornosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu