Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úžasná sila lásky: Nedonosený synček bojuje v srdcervúcom VIDEU o život!

Lindsay so svojím drobučkým synčekom. Zobraziť galériu (3)
Lindsay so svojím drobučkým synčekom. (Zdroj: YouTube)

OHIO - Chlapček menom Ward Miles z amerického Ohia nemal práve najlepší štart do života. Narodil sa o 3,5 mesiaca skôr a vážil iba 0,6 kila. Vďaka láske svojich rodičov a nekonečnej obetavosti nemocničného personálu sa mu však napokon podarilo prežiť. Otec Benjamin Miller natočil jeho strastiplnú púť na kameru a výsledkom je veľmi dojímavé video.

Benjaminovi, ktorý pracuje ako fotograf a filmár, sa podarilo zachytiť neskutočné okamihy, kedy spolu s manželkou Lindsay tŕpli, či ich synček prežije alebo nie.

Malý Ward sa narodil 16. júla 2012 a prvý záber bol urobený po štyroch dňoch. Vidno na ňom, ako s pomocou sestričiek si môže Lindsay zobrať chlapčeka konečne na ruky a privinúť na hruď. Najprv sa na jej na tvári objaví neskutočná radosť, ktorú vystriedajú slzy.

Úžasná sila lásky: Nedonosený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Úžasná sila lásky: Nedonosený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V siedmich minútach Ben ponúka divákom pohľad na to, ako sa jeho synčekovi začalo dariť a postupne priberať na váhe. Video chcel predovšetkým venovať svojej manželke, lekárom a zdravotným sestrám, ktorí im boli neustále k dispozícii a starali sa o ich drobca.

Veď najmä ich zásluhou sa Ward po 101 dňoch od narodenia konečne dostal k rodičom domov a pár, ktorý sa vzal pred štyrmi rokmi, si mohol konečne vydýchnuť, že je všetko v poriadku.

Dojemné video dieťatka z inkubátora

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu