Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík vyrazil na záťah do krčmy: Zobudil sa na záchode vzdialenom 800 km!

Opitý mladík sa vybral do Paríža Zobraziť galériu (10)
Opitý mladík sa vybral do Paríža (Zdroj: dailymail.co.uk)

OLDHAM– Väčšina ľudí robí pod vplyvom alkoholu pekné hlúposti. Britskému mladíkovi však v opitej hlave skrsol nápad, ktorý pobavil celé mesto.

Takých večerov zažil britský robotník Luke Harding (19) už veľa. Minulú sobotu zašiel po práci s kamarátom na pivo, potom sa presunuli do nočného klubu Tokyo Project a o štvrtej ráno sa pobrali domov. Tentokrát ho však opica poriadne potrápila.

Opitý mladík sa vybral
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Keď si Luke zavolal taxík, vo vrecku nahmatal svoj pas, ktorý nosieva, aby mu naliali alkohol. Omámený alkoholom dostal chuť na dobrodružstvo. A keď mu mobilná aplikácia pre vyhľadávanie letov ponúkla lacný let do Paríža, plán bol jasný.

Harding si cez mobil zarezervoval letenku na 6,00 hod. a nechal sa odviezť na letisko v Manchesteri. Taxikár sa ma pýtal, kam idem a čo budem robiť v Paríži, ale ja som mu nedokázal povedať, že som opitý idiot, ktorý si len tak zarezervoval výlet do Paríža. Tak som si vymyslel historku, že som mladý lekár, ktorý ide na kongres,“ spomína dnes na najväčšie dobrodružstvo svojho života mladík.

Po príchode na letisko sa snažil hovoriť čo najmenej, aby nebolo vidieť, v akom je stave. Nastupovanie do lietadla si ešte odfotil, ale potom už nevládal. „Veľa z toho letu si nepamätám, lebo som zaspal. Potom viem, že som sa prebral, ako ležím vedľa záchoda v kabínke uprostred letiska Charlesa De Gaullea a pomyslel som si, čo do pekla som to urobil?“

Opitý mladík sa vybral
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)
Opitý mladík sa vybral
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Mladík si kúpil letenku späť a zavolal mame. Priznal sa, čo postváral a poprosil ju o vyzdvihnutie večer na letisku v Manchesteri.

Do odletu mu však stále ostávalo osem hodín a tak sa vybral do mesta. Pozrel si Eiffelovku, videl Víťazný oblúk, ochutnal pravú francúzsku kávu a croissant. A o všetkom informoval na Twitteri, kde si získal zástupy fanúšikov.

Mladík vyrazil na záťah
Zobraziť galériu (10)

Len pred hodinou som sa zobudil na toaletách na letisku Charlesa de Gaullea a polovica Oldhamu to už vie haha.“

„Je to tu strašne drahé. Mama si myslí, že som kretén.“

„Prešiel som okolo Eiffelovky trikrát! Nemám potuchy, kde som!“

To sú niektoré z poznámok, ktoré Harding priebežne zverejňoval na sociálnej sieti.

Výlet do Paríža stál mladého Brita napokon 300 libier, ale neľutuje ani cent. V rodnom meste sa stal hviezdou a „je to vtipný príbeh, ktorý bude nasledujúce roky rozprávať kamarátom...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu