Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Inzerát za všetky prachy: Realitka ponúkla k domu aj bonus

Realitná kancelária ponúka dom s bizarným zariadením Zobraziť galériu (3)
Realitná kancelária ponúka dom s bizarným zariadením (Zdroj: mirror.co.uk)

VEĽKÁ BRITÁNIA – Omyl či dobre premyslená reklama? Britskí realitní makléri zverejnili fotografie domu na predaj, ktoré razom ovládli internet.

Jedna z najväčších realitných kancelárií v Anglicku nedávno zverejnila inzerát, ktorý sa na prvý pohľad nelíši od stoviek im podobných. Za 130 000 libier (cca 155 000 eur) v ňom predáva dom v radovej zástavbe z viktoriánskej éry s dvomi spálňami, obývacou izbou, priestornou kuchyňou, vstupnou halou a kúpeľňou.

Realitná kancelária ponúkala dom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Potenciálnym kupcom nehnuteľností vždy viac napovedia fotografie. V tomto prípade však dostali viac, ako čakali. Na obrázku jednej zo spální totiž dokonale vidieť aj zariadenie na pestovanie marihuany. Nechýbajú tu desiatky kvetináčov s rastlinou, elektrické káble, fény, vetracie rúry a pôda na dlážke.

Ako však upozorňuje stránka, „zariadenie na fotografiách NIE je zahrnuté v cene. Dohoda je však možná.“

Realitná kancelária ponúkala dom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Obyvateľka zo susedstva novinárom povedala, že asi pred štyrmi týždňami videla v dome ženu. „Hneď ako sa nasťahovala, zatiahla závesy na všetkých oknách. V mojej kuchyni býval smiešny zápach a nevedela som prísť na to, čo to je.“

Ani realitný maklér zrejme presné využitie pomôcok nespoznal a obrázok spálne pokojne zaradil do inzerátu. Záujemcovia o novú nehnuteľnosť ju potom s radosťou rozšírili na Facebooku a Twitteri.

Spornú fotografiu už z internetovej ponuky stiahli a príslušníci polície v Avone a Somersete dom navštívili a zariadenia zlikvidovali. Nikto však nebol obvinený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu