Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úchylka, aká sa len tak nevidí: Za tento odporný fetiš ide autista do väzenia!

Muža vzrušuje kravský hnoj Zobraziť galériu (3)
Muža vzrušuje kravský hnoj

VEĽKÁ BRITÁNIA – Ľudia si svoj sexuálny život spestrujú rôznymi spôsobmi. V tom, čo vzrušuje 44-ročného Brita, by ste sa však asi milovať nechceli!

Nepolepšiteľný! Takmer desať rokov terorizuje David Truscott rodinu farmára v malom mestečku na juhozápade Anglicka. Na ich pozemku sa totiž nachádza niečo, čo Brit nadovšetko miluje – kopy kravského hnoja, v ktorých sa ukája! Teraz si rodina Clivea Rossa vydýchla, muž so zvláštnou úchylkou ide na dva roky do väzenia.

Prvýkrát zasiahol Truscott do života Rossovcov v roku 2004, keď na ich farme masturboval v hnoji. Blatisté výkaly dobytka potom rozhádzal po celom pozemku. Zdesení manželia sa pokúsili nevítaného návštevníka odradiť a všetky výkaly odpratali. Muža to však tak rozčúlilo, že podpálil ohradu, v ktorej sa v tom čase nachádzala krava a niekoľko teliatok.

 

Muža vzrušuje kravský hnoj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

 

Nepríjemnosti pokračovali a už nasledujúci rok čelil Truscott žalobe zo založenia troch požiarov, ktoré poškodili farmu a zabili kravu. Obžalovaný pred súdom vyhlásil, že „má sexuálne potešenie z toho, že sa vyzlieka v hnoji“. Napriek priznaniu a slovám obhajoby, že sa jedná o „smutného, izolovaného, zvláštneho muža s čudnými zvykmi, ktorý jednoznačne potrebuje pomoc“, ho sudca poslal na tri roky do väzby. Nariadil mu tiež liečbu a zakázal vstupovať na pozemok Rossovcov.

V roku 2009 však David Truscott tieto nariadenia porušil. Obhajoba sa síce pokúsila väzbe vyhnúť tvrdením, že muž trpí určitou formou autizmu, no neúspešne. Brit putoval za mreže.

Situácia sa opakovala aj po dvoch rokoch. Vtedy 16-ročný syn Rossovcov našiel muža s nechutným fetišom ležať na poli. Pokrytého hnojom a oblečeného v jedinej ponožke. V marci 2011 ho preto znova odsúdili na dva roky.

Muža vzrušuje kravský hnoj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Len čo sa dostal na slobodu, je v problémoch zas. V júli ho prichytili, ako sa ukája vo výkaloch na rozmetači hnoja a následne sa vyhrážal zničením majetku a smrťou viacerým členom farmárskej rodiny Rossovcov. Muža na dvanásť týždňov umiestnili v psychiatrickom ústave, ale teraz putuje za mreže.

Odborníci doteraz nevysvetlili, prečo si David Truscott nezabezpečí vlastné erotické prostredie podľa predstáv. Zdá sa, že nie je hnoj ako hnoj a zakázané ovocie vždy lepšie chutí. Isté je, že teraz bude musieť dva roky uspokovať svoje sexuálne pudy bez obľúbeného odporne slizkého a smradľavého kamaráta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu