Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Beriete si úver? Poradíme vám, na čo si dať pozor

Beriete si úver? Poradíme vám, na čo si dať pozor
Beriete si úver? Poradíme vám, na čo si dať pozor

Aj Slováci čoraz častejšie nakupujú na úver. Zorientovať sa v množstve úverových ponúk nie je jednoduché. My vieme, čo porovnávať. Viete to aj vy?

Banky požičiavajú peniaze nielen za úrok v rôznej výške, zvyknú si účtovať aj rozličné poplatky. Ktorú si vybrať?

Zistíte to jednoducho. Porovnajte, koľko budete mesačne platiť pri rovnakej výške úveru rovnako dlhý čas. Samozrejme, čím menej, tým lepšie.  

Úvery ponúkajú banky aj nebankové spoločnosti. K úveru navyše môžete dostať  rôzne darčeky či iné výhody. Čo sa oplatí viac?

Niektoré banky či nebankové spoločnosti ponúkajú k úveru darček. Výhodnejšia je však hotovosť, za ktorú si kúpite to, čo chcete vy. Optimálne je zobrať si úver od spoľahlivej banky, s ktorým dostanete na ruku aj niekoľko desiatok eur navyše. 

Chodíte vždy do tej istej banky alebo využívate služby viacerých? Čo sa viac oplatí?

Banky zvyknú  odmeňovať svojich verných klientov. Napríklad tých, ktorí majú u nej účet a aktívne ho využívajú. V Slovenskej sporiteľni je výhodné si pravidelne mesačne posielať príjem na Osobný účet vo výške aspoň 1,5-násobku splátky, najmenej 250 eur. S programom Lepšie úroky je potom možné v tejto banke získať úver za nižší úrok.

 Chcete ušetriť čas a vyhnúť sa zbytočným „papierovačkám“? 

V Slovenskej sporiteľni je možné získať spotrebný úver na čokoľvek rýchlo a jednoducho. Peniaze môžete mať na účte aj do hodiny od podania žiadosti. Tí, ktorí majú v  Slovenskej sporiteľni osobný účet, môžu o úver požiadať aj prostredníctvom služieb elektronického bankovníctva.

Uprednostňujete banky, ktoré dokážu vybaviť vaše požiadavky aj vo večerných hodinách a počas víkendov?

Výhodné sú banky, ktoré sú svojim klientom vždy nablízku. Napríklad Slovenská sporiteľňa má najväčšiu pobočkovú sieť až s takmer 300 obchodnými miestami na Slovensku. Úvery je možné získať v každom z nich. V niektorých veľkých obchodných centrách majú otvorené aj večer do deviatej. 

Chcete vedieť viac? Všetko o výhodnom spotrebnom úvere na čokoľvek sa dozviete tu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu