Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Prospešné, tuk spaľujúce kondičné cvičenie

Zobraziť galériu (4)

Blížia sa sviatky, čas kedy si každý doprajeme veľa veľa dobrého a chutného. Číslo na váhe môže veľmi ľahko prekvapiť i za pár dní. Ako sa teda udržať v skvelej kondícii i počas sviatkov? Poznáme odpoveď.

Prospešné, tuk spaľujúce kondičné cvičenie skombinované so silovým tréningom a zábavným krútivým pohybom Vám prináša jediné univerzálne zariadenie - Stepper s činkami a rotanou.

Predstavujeme Vám jeden malý prístroj na precvičenie hornej i dolnej časti tela. Doprajte si účinné otočné cviky a zároveň jemnú masáž chodidiel. Stepper s činkami a rotanou je kompaktný, jednoducho sa používa a je ideálny pre každého bez ohľadu na vek. Má všetko, čo potrebujete na rozmanité domáce cvičenie.

Kvalitný stepper s protišmykovými pedálmi ponúka stabilitu a bezpečnosť pri precvičení dolnej časti tela. Dva páry činiek pokrytých vinylom: jeden pár činiek s hmotnosťou 0,91 kg a druhý s hmotnosťou 1,36 sa postarajú o vyformovanie hornej časti tela. Rotana so špeciálnymi výstupkami sa plynule otáča a zároveň poskytuje jemnú masáž chodidiel.

Vykročte na cestu k lepšiemu kardiovaskulárnemu zdraviu so Stepperom s činkami a rotanou teraz za skvelých 64,90 €.

Kompletnú ponuku zariadení pre fitness a iné športy nájdete na stránke www.liveactive.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu