Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEOhit internetu: Pozrite sa, ako dá krehká dievčina zlodejovi poriadnu príučku!

Povolené sú všetky chvaty.
Povolené sú všetky chvaty. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Snaha zlodejov okradnúť chudučké žieňa o kabelku sa neskončilo podľa ich predstáv. Namiesto toho, aby ľahko prišli k cudziemu majetku, dostal jeden z nich od rozhnevanej dievčiny poriadnu nakladačku.

Video, ktoré sa v súčasnosti stalo na internete hitom, ukazuje vodičku parkujúcu svoje auto na príjazdovej ceste k domu. Dvaja muži na motorke ju najprv sledujú, potom jeden z nich zoskočí a stihne sa prešmyknúť cez zatvárajúcu sa bránu na dvor. Keď žena vystúpi z auta, pokúsi sa vytrhnúť jej kabelku, ale narazí na urputný odpor.

Najprv to vyzerá, že dievčina bude ťahať za kratší koniec, ale napokon muža kopne, zvalí na trávnik a dá mu poriadne do tela. Druhý útočník, ktorý mu pribehne na pomoc, ho už iba odtiahne do bezpečia, mimo ženiných rán a spoločne utečú. Jednoznačným víťazom tohto boja sa tak stala krehká dievčina, ktorá sa nedala zahanbiť a ukázala svoju odvahu.

Mnoho divákov jej k tomuto výkonu pomyselne zatlieskalo a boli prekvapení tým, čo dokázala. Neišlo však o reálnu situáciu, ale nahraté video, ktorého účelom je osvetová kampaň, ktorá má naučiť ženy brániť sa pred agresormi. Ak by sa to všetkým podarilo tak, ako tejto figurantke, mali by to zlodeji riadne nahnuté. A v nemocniciach by bolo plno.

Žena zmlátila zlodeja

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu