Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Podnikatelia, vieme, ako získate úver jednoduchšie!

(Zdroj: ČSOB)

Získať financie pre rozvoj podnikania bolo donedávna, najmä pre malých živnostníkov a podnikateľov, pomerne náročné. Vďaka uvoľnenejším pravidlám však teraz môžu podnikatelia, ako aj malé a stredné firmy získať finančné prostriedky oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým! ČSOB ako prvá banka na Slovensku začala v tomto roku poskytovať podnikateľské úvery so zárukou Európskej únie.

Potrebujete požičať peniaze pre rozvoj alebo podporu vášho biznisu? Ak ste podnikateľom alebo firmou s počtom zamestnancov menej ako 250 a s podnikateľskou históriou aspoň 12 mesiacov, v ČSOB môžete požiadať o niektorý z úverov so zárukou Európskej únie: 

EÚ Investičný úver - flexibilný úver do výšky 165 000 € s maximálnou splatnosťou 10 rokov. Parametre úveru je možné prispôsobiť potrebám biznisu – vybrať si účel úveru alebo využiť bezúčelový typ, vybrať si spôsob splácania (anuitný spôsob má výhodu rovnakej splátky počas celej doby splácania, pri lineárnom splácaní preplatí podnikateľ menej a splátka úveru sa každý mesiac znižuje),

EÚ Prevádzkový úver - bezúčelový splátkový úver do výšky 100 000 € na financovanie prevádzky podnikania. Vďaka nepravidelnému lineárnemu splácaniu získa podnikateľ výhodu nižších mesačných splátok. Splácanie istiny je rozdelené na 2 polovice  – prvú polovicu spláca klient v mesačných splátkach počas zvolenej doby splatnosti, druhú polovicu splatí jednorazovo na konci, alebo si v prípade záujmu požiada o zmenu na Povolené prečerpanie účtu (kontokorent).

EÚ podnikateľské úvery majú v porovnaní so štandardnými produktmi aj výhodnejšiu úrokovú sadzbu. Získať ich je možné rýchlo a jednoducho - po predložení štandardných dokladov sa výsledok posúdenia dozviete už do 2 dní.

K úveru aj výhodný účet!

Podnikatelia, ak sa rozhodnete pre úver do 30.11.2013, získate 50 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru! V rovnakom období vám ČSOB poskytne i výhodný účet Podnikateľské konto, ktorý budete mať počas prvých 3 mesiacov bez poplatku za vedenie. A k tomu navyše aj 20 % zľavu na najpredávanejší ekonomický softvér KROS na vedenie účtovníctva a miezd na Slovensku.

Viac informácií dozviete na www.csob.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu