Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO TIP: Chceli sex a bol z toho „prúser“!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Aký bol váš najhorší sexuálny zážitok? Nehovorte, že nie ten, keď ste zistili, že vám praskol kondóm a vy ste sa milovali bez ochrany! Topky.sk vám našli niekoľko odvážlivcov, ktorí o svojom trapase pri sexe povedali do kamery.

Spoznajte týchto hrdinov a ich neuveriteľné príbehy. Zabavte sa na tom, ako veľmi sa dá sex spackať a zároveň vyriešiť. Trochu faktických informácii na úvod.

Nechránený sex je ten, keď:

  1. Sa milujete bez kondómu
  2. Priateľka neberie žiadnu antikoncepciu
  3. Kondóm praskol alebo sa zvliekol
  4. Zle ste si vypočítali plodné dni, resp. sa spoliehate iba na to!
  5. Spoliehate sa na prerušovanú súlož
  6. Veríte, že sex počas menzesu je ochrana

Našťastie existuje stále dosť pekných a šikovných žien, ako aj Andrea (21), ktorej príbeh je priam ukážkový. S priateľom sex zmrvili a informácie o tabletke po našla na internete. Do koľkých rokov ste si mysleli, že sa dá chrániť iba pred a počas styku? Táto slečna na to došla našťastie skoro. Pozrite si jej video. Tie obrovské modré oči musíte vidieť!

Vypredané tabletky po?

Aj vy ste mali po nechránenom styku niekedy strach, čo sa vám ešte môže prihodiť? Že prídete do lekárne a bude zatvorená, alebo budú mať tabletky po vypredané? Vážne sa môžu núdzové tabletky vypredať?

Keď naraz celý svet stratí hlavu a spustí nohavice, tak možno. Tabletku po inak zoženiete v každej lekárni bez problémov, napriek tomu nie je na škodu urobiť si zásobu pre seba, kamošky, susedky či nebodaj mamu?! Nepoužitú odložte na miesto, kde na ňu nezabudnete a skontrolujte priebežne dátum spotreby.

O svoje vedomosti o babách a sexe bez kondómu sa podelili aj slušný Peter (26) a bicepsák Andrej (24), z ktorých jeden dával väčší kameňák, ako druhý. Priznali, čo vedia muži o babskom sexe a panike, keď sa nevydarí. Aj keď ženy milujú, dobre za zabávali na ich šialených pokusoch, ako neotehotnieť. Čo robia ženy so svojimi intímnymi partiami? Bez toho, aby ste si pustili týchto dvoch ani nečítajte ďalej. Pozrite si ich fajnové video:

Tabletka po... PO ČOM?

Popátrali sme na webe a našli nielen tieto cool videá, našli sme aj výklad pojmu, ktorý polovica ľudí stále nechápe. Verí, že tabletka po je vlastne pilulka, ktorá sa užíva po sexe, keď žena otehotnie, aby spôsobila potrat.

PO neznamená po otehotnení, ale PO sexe a treba ju užiť do 72 hodín, toľko vraj prežívajú tie životaschopnejšie spermie, ktoré nájdu v žene vajíčko a môžu ho oplodniť. Tabletka im v tom zabraňuje. Takže, ak sa nebudete chcieť v spoločnosti, či na facebooku strápniť, nepíšte už, že je to potratová tabletka, lebo nie je!

Predajú ju aj chlapovi

Apelujeme na všetkých mužov, ktorým niečo pri sexe do ženy „ušlo“, aby aspoň oni zostali v pohode. Keď už baba jačí, panikári a hanbí sa ísť po tabletku do lekárne, máte len dve možnosti, buď ju necháte v tom samú, alebo ju umrnčanú vezmete pod pazuchu a pôjdete spolu a mužne vstúpite pred lekárničku a vypýtate si liek Vy. Priateľka musí liek užiť do 72 hodín, inak ste polovičný tata!

Odkaz pre ženy

Všetky ženy zaujíma, čo sa s nimi stane po užití tabletky po. Vlastne nič! Hlava vás môže bolieť zo stresu a nie z tabletky, rovnako aj brucho. Posunie sa vám akurát zrejme menzes. Dobrá a požičaná rada na záver: Sexovať, keď vám krv riedi alkohol, neodporúčame! Odporúčame ale pozrieť si ďalšie videa z tejto unikátnej zbierky spálňových prúserov, ktorá sa len nedávno objavila na webe.

http://www.youtube.com/user/tabletkapo

Keď potrebujete viac informácií o lieku, kliknite na www.tabletkapo.sk

VIDEO TIP: Chceli sex
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu