Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ako žijú úspešní? Porovnajte sa s nimi a hrajte o iPad mini!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ČSOB)

Porovnajte sa s úspešnými! ČSOB vám prináša jedinečný prieskum o bývaní „Ako žijú úspešní“, ktorý využíva údaje z profesionálnej sociálnej siete LinkedIn. Krátky interaktívny online prieskum porovnáva, ako žijú ľudia podľa odborov, v ktorých pracujú. Zapojením sa do prieskumu môžete vyhrať tablet iPad mini.

Bývate u rodičov, v garzónke, 3-izbáku alebo v rodinnom dome? Zapojiť sa do súťaže o iPad mini môže každý. Stačí odpovedať na 10 jednoduchých otázok a na konci prieskumu vás čaká prehľadné porovnanie, z ktorého zistíte, kde bývajú a po akom bývaní túžia vaši kolegovia a na čo sú ochotní požičať si peniaze. 

Porovnajte si súhrnné výsledky aj z iných pracovných odvetví. Priebeh prieskumu a jeho výsledky môžete sledovať aj priamo v tomto článku na obrázku nižšie, prípadne kliknite na www.akoziju.sk.

Ako žijú úspešní? Porovnajte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČSOB)

Keď úver, tak teraz!

Túžba po novom alebo krajšom bývaní je v každom z nás a nie vždy musí zostať iba peknou predstavou. Ak si chcete splniť svoj sen o lepšom, modernejšom bývaní, požiadajte teraz o výhodný úver od ČSOB.

Pri novej hypotéke alebo prenesení si existujúcej hypotéky do ČSOB získate:

  • výhodnú úrokovú sadzbu,
  • schválenie úveru už do 24 hodín,
  • 100 % zľavu z poplatku za spracovanie úveru,
  • možnosť realizácie mimoriadnej splátky raz mesačne až do 1,5 % zostávajúcej istiny cez aplikáciu ČSOB SmartBanking.

Získajte jednoducho a rýchlo spotrebný úver na čokoľvek od ČSOB s týmito výhodami:

  • za vernosť vás odmeníme zľavou z úrokovej sadzby až do výšky 2 %,
  • finančné prostriedky môžete získať už počas jednej návštevy pobočky a na účet vám ich pripíšeme okamžite po podpísaní úverovej zmluvy,
  • výšku splátky si určíte sami a rozložiť si ju môžete až na 10 rokov,
  • poistite si úver a my za vás splatíme úver v prípade invalidity alebo úmrtia, alebo uhradíme splátky až počas 12 mesiacov v prípade práceneschopnosti alebo straty zamestnania.

Navyše, pri žiadosti o úver do 30. 11. 2013 získate zľavu 100 % z poplatku za spracovanie spotrebného úveru. Na výhodnú ponuku hypotekárnych či spotrebných úverov sa môžete informovať v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu