Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Megahit, ktorý možno porazí Gangnam Style: Bizarné VIDEO už videlo 144 miliónov ľudí!

Pieseň o líške je absolútnym hitom Zobraziť galériu (2)
Pieseň o líške je absolútnym hitom (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pôvodne to mala byť len nezmyselná paródia. Ako to už ale v takýchto prípadoch býva, stal sa toho hit, ktorý možno prekoná aj legendárny Gangnam Style. Hovoríme o dvojici mladých Nórov, ktorí natočili bizarné video o zvukoch, ktoré vydávajú zvieratá.

Vegard a Bard Ylvisakerovci uvádzajú vo svojej rodnej krajine komediálnu šou. V rámci nej vznikol surrealistický popový videoklip, o ktorom si mysleli, že bude totálnym prepadákom. Stal sa však presný opak. The Fox (What Does the Fox Say) doteraz videlo už takmer 144 miliónov užívateľov a stala sa tak najpopulárnejšou piesňou od čias Gangnam Style, ktorej autorom je juhokórejský rapper Psy.

Dalo by sa polemizovať o tom, čo ľuďom na Líške učarovalo. Možno sú to čudné kostýmy, nezabudnuteľné tanečné pohyby či nezmyselné texty o zvukoch vydávaných rôznymi zvieratami, ktoré dopomohli k tomu, aby sa skladba stala absolútnym hitom v osemnástich krajinách.

Megahit, ktorý možno porazí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Najnovší hudobný výstrelok však neláme rekordy len v hitparádach. Obchody s kostýmami v Spojených štátoch hlásia až o štyridsať percent väčší dopyt po kostýme líšky ako predtým.

Bratia Ylvisakerovci sa aj napriek závratnému úspechu neplánujú stať popovými hviezdami a trvajú na tom, že ich najväčšou láskou je komédia. "V prvom rade sme komici. Ktorých baví spievať. To je všetko," povedal Bard. "Každý sa nás teraz vypytuje, čo bude ďalej. Ale my to sami nevieme. Netušíme, čo bude na druhý deň," dodal Vegard.

Nórsky megahit o líške

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu