Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VÍNO A WELLNESS: Relaxácia - tajomstvo dlhovekosti

VÍNO A WELLNESS Zobraziť galériu (7)
VÍNO A WELLNESS (Zdroj: PR článok)

Stres je súčasťou nášho každodenného života a preto je mimoriadne dôležité, aby sme ho dokázali zmierňovať aj inak než užívaním liekov na upokojenie. Následkom dlhodobého stresu sú psychické problémy, v dôsledku ktorých sa skôr či neskôr začnú prejavovať aj telesné ťažkosti. Z toho jednoznačne vyplýva, že musíme relaxovať! Dlhodobý stres spôsobuje únavu, náchylnosť k ochoreniam, netrpezlivosť, vnútorné napätie, klesajúcu výkonnosť, úzkosť a poruchy spánku.

Stresu sa môžeme zbaviť viacerými spôsobmi

Esenciálne oleje, aromaterapia: ich mnohostranné využitie je všeobecne známe. Aromatická masáž či kúpeľ príjemne uvoľnia a upokoja. Dnes sú tieto procedúry dostupné už v mnohých wellness a kúpeľných hoteloch či kúpeľoch. Mimoriadne upokojujúci účinok má esenciálny olej z levandule či medovky.

 

Ďalšou možnosťou zmierňovania stresu je pohyb. Počas wellness pobytov si môžete vybrať z bohatej ponuky rôznych foriem východných telesných cvičení. A do batožiny si určite nezabudnite pribaliť dobrú knihu!

 

Ako zaujímavosť ponúkame wellness procedúry na báze vína. Procedúry vinoterapie, ktoré využívajú blahodarné účinky vína, sa v Maďarsku rozšírili už pred niekoľkými rokmi. Ponuku maďarských vín môžete ochutnať vo viacerých vínnych hoteloch od Tokajskej vínnej oblasti až po Villány. Vína môžete vychutnávať napríklad pri dobrej večeri, môžete sa zúčastniť originálnych ochutnávok, alebo si môžete ich priaznivé účinky vyskúšať pri skrášľujúcich procedúrach či relaxovaní formou vínnych kúpeľov, masáží, rituálov a kozmetických ošetrení ako napr. peeling či upokojujúci kúpeľ.

 

Nič sa nebojte! Karfiolový nos takto určite nevzniká! Navštívte Maďarsko, krajinu termálnych kúpeľov! VÍNO A WELLNESS – príďte a zažite Maďarsko!

Viac na www.madarsko.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu