Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nič nechutnejšie ste nevideli: Moderátor zjedol zvratky svojej mačky!

Toto do živého vysielania určite nepatrí Zobraziť galériu (2)
Toto do živého vysielania určite nepatrí (Zdroj: YouTube)

HARTFORD - Nechutné, odporné a negustiózne - to sú slová, ktoré vám určite napadnú po vzhliadnutí nasledujúceho videa. Jeho hlavným aktérom je americký hlásateľ, ktorý si "pochutnával" na niečom, čo do úst rozhodne nepatrí.

To, čo sa spočiatku javilo ako typický rozhovor niekoľkých moderátorov v živom vysielaní, sa zmenilo na poriadnu nechutnosť. Keď sa hlásateľ počasia Scot Haney blížil ku stolu, za ktorým sedeli jeho kolegovia, cestou zo zeme zdvihol niečo, o čom si myslel, že sú jeho obľúbené cereálie a zjedol ich.

Vzápätí sa začal okúňať, pretože sústo chutilo akosi divne. "Je to trochu vlhké a chutí to ako topánky. Nemyslím si, že sú to Grape Nuts," povedal Haney.

Po krátkej chvíli mu bolo všetko jasné. Išlo o zvratky jeho mačky. "Dnes ráno doma zvracala a ja som musel do toho stúpiť. Je mi zle, asi sa teraz povraciam aj ja," posťažoval si moderátor a ukázal divákom topánku so špinavou podrážkou.

Nič nechutnejšie ste nevideli:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Doteraz nie je známe, čo vôbec Scota viedlo k tomu, aby si pochutnal na niečom, čo našiel na podlahe v štúdiu. A takisto je otázne, prečo cítil potrebu sa s tým zdôveriť verejnosti. Informoval portál Huffington Post.

Moderátor zjedol zvratky svojej mačky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu