Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Štartuje predaj nových bytov v Dúbravke

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

BRATISLAVA – Kvalitná nadstavba, ktorá vyrástla v tichej časti Dúbravky je pre záujemcov pripravená k okamžitému nasťahovaniu. Byty sú k dispozícii už od 66 900 eur.

Nové byty na Bagarovej ulici sú určené pre tých, ktorí pri výbere bývania hľadajú tichú lokalitu a pekný výhľad, v kombinácii s komfortom mestského bývania. Lokalita, v rámci ktorej je projekt situovaný, sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou a patrí medzi najzelenšie mestské časti Bratislavy. Neďaleko sa nachádzajú nákupné centrá, športové zariadenia, banky, čistiarne, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, ale súkromná škôlka a základná škola.

Spolu s realizáciou nadstavby troch nadzemných podlaží z pálenej tehly prebehla aj celková rekonštrukcia bytového domu na Bagarovej ulici 5 – 7. Vďaka renovácii sa uskutočnilo zateplenie fasády celého objektu, obnova schodicka a v každom vchode pribudol výťah.

Projekt Nadstavba Bagarova ponúka 18 skolaudovaných, 1- až 3-izbových bytov, s rozmermi od 29 do 63 m2. Pri výstavbe boli použité kvalitné materiály zaručujúce nízku energetickú náročnosť stavby. Byty majú k dispozícii vlastné kúrenie v podobe plynového kotla. Každý byt má balkón alebo terasu s výhľadom na park alebo mesto. Exkluzívne byty na najvyššom podlaží poskytujú vďaka priestranným strešným terasám orientovaným na juhovýchodnú stranu krásny výhľad na okolie. Byty sú bohato presvetlené a veľmi tiché. Štandard bytov je vyhotovený vo vysokej kvalite. Obhliadku bytov je možné dohodnúť si v realitnej kancelárii LEXXUS, info@lexxus.sk alebo na čísle 0911 988 000.

Širokú ponuku nehnuteľností nájdete na Ringo.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu