Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Oči vás prezradia

Oči vás prezradia
Oči vás prezradia (Zdroj: INTERBEAUTY, BIOSTYL, ESOTERIKA )

Hovorí sa, že oči sú oknom do duše. Často nám stačí jediný pohľad do nich na to, aby sme zistili, akého človeka máme pred sebou. Naše oči však o nás môžu prezradiť oveľa viac, než si dokážeme predstaviť a nie sú tak len obrazom duše, ale aj celého tela. V očiach sa totiž odzrkadľujú zmeny, ktoré sa v našom organizme dejú. Skúsení špecialisti tak vedia jediným pohľadom do očí odhaliť váš aktuálny zdravotný stav, genetické dispozície, ale najmä začínajúce a skryté oslabenia orgánov.

Ak vás trápi nadváha, bolesti kĺbov či poruchy metabolizmu, tzv. irisdiagnostika dokáže odhaliť príčiny týchto problémov. Rovnako sa z diagnostiky očí dá zistiť stav kĺbov, ciev, prekyslenie organizmu, kôrnatenie tepien, usádzanie solí, príčiny kožných problémov a mnohé ďalšie.

V prípade, že sa chcete o svojom zdravotnom stave dozvedieť viac, práve diagnostika na základe vzhľadu očí môže byť pre vás to pravé. Odborník jednoducho zhodnotí vzhľad, farbu a znaky očnej dúhovky, bielka a zreničky. Do tajomstiev irisdiagnostiky sa môžete ponoriť počas veľtrhov BIOSTYL a ESOTERIKA, ktoré sa od 3. do  5. októbra uskutočnia v bratislavskej Inchebe. Ak by ste okrem diagnostiky zdravotného stavu chceli skôr vidieť do budúcnosti, obrátiť sa môžete na služby veštíc. Veľtrhy BIOSTYL a ESOTERIKA okrem toho prinášajú bohatú ponuku produktov pre zdravie a biopotravín a semináre pre zdravý životný štýl.

Dámy, ktoré si potrpia na to, aby ich oči vyzerali vždy upravene a príťažlivo, si zasa určite prídu na svoje na súbežnom veľtrhu krásy INTERBEATUTY, ktorý opäť prináša širokú ponuku líčidiel, produktov starostlivosti o pleť a telo, možnosť otestovať najrôznejšie procedúry, štýly líčenia, úpravy vlasov a poradiť sa s odborníkmi.

Nezabudnite, krása, zdravie a kus tajomna na vás čakajú od 3. do 5. októbra v bratislavskej Inchebe. Veľtrhy INTERBEAUTY, BIOSTYL a ESOTERIKA sú pre návštevníkov otvorené od 10:00 do 18:00. Vstupenky si môžete zakúpiť cez Predpredaj.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu