Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

ČERVENÝ NOS vyjadruje vďaku jazzovým koncertom

ČERVENÝ NOS vyjadruje vďaku jazzovým koncertom Zobraziť galériu (5)
ČERVENÝ NOS vyjadruje vďaku jazzovým koncertom (Zdroj: Červený nos)

Počas víkendu 4. – 6. októbra pripravuje občianske združenie ČERVENÝ NOS Clowndoctors pre svojich pravidelných a stálych darcov výnimočné podujatie, Jazzový koncert vďaky.

Aj týmto podujatím chce poďakovať verejnosti za dlhodobú podporu vďaka ktorej môže už takmer 10 rokov prinášať smiech do nemocníc.

Jazzom ožijú tri mestá- 4. októbra Banská Bystrica, 5. októbra Bratislava  a 6. októbra Košice. "Hlavnou myšlienkou koncertu je poďakovať a stráviť príjemný podvečer s ľuďmi, bez ktorých by sme nemohli robiť toto krásne poslanie,“ uviedla Zuzana Ambro, riaditeľka o.z. ČERVENÝ NOS.

Koncerty v podaní zakladateľa združenia Garyho Edwardsa, predstavia zdravotných klaunov v úplne inom svetle. Niektorí z nich sú nadaní hudobníci či speváci. Gary Edwards tak bude mať kapelu zloženú nielen z profesionálnych muzikantov, ale aj tých, ktorí nosia červený nos.

Všetky skladby sú z repertoáru zakladateľa združenia. „Hudba bola vždy súčasťou môjho života a nie je nič osobnejšie, čo by som mohol darovať, ako piesne, ktoré som sám vytvoril,“ povedal Gary Edwards.

Toto podujatie pre priaznivcov „červených nosov“ sa stretlo s prekvapivou odozvou u pozvanej verejnosti. „ Už po niekoľkých dňoch po odoslaní pozvánok sa nám začali plniť zoznamy hostí. Nemohli sme tak vyhovieť každému. Verím však, že ešte budeme mať príležitosť poďakovať sa. Sme úprimne vďační všetkým, ktorí sa rozhodnú prostredníctvom nás priniesť radosť a smiech do života chorých detí v nemocniciach,“ dodala Zuzana Ambro.

Hlavným poslaním občianskeho združenia ČERVENÝ NOS Clowndoctors je podporovať psychickú pohodu hospitalizovaných detí, geriatrických pacientov, seniorov, a tým pomáhať k zlepšeniu ich celkového zdravotného stavu. Zdravotní klauni formou humoru pacientov odpútajú od strachu, napätia a od úzkosti spojenej nielen s liečbou, ale aj z neznámeho prostredia, kde im chýbajú ich najbližší.

www.cervenynos.sk

Staňte sa fanúšikom ČERVENÉHO NOSA na Facebooku

ČERVENÝ NOS vyjadruje vďaku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Červený nos)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu