Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najoriginálnejšia výpoveď: Brunetka (25) zanechala šéfovi parádny odkaz!

Marina dala výpoveď tancom Zobraziť galériu (2)
Marina dala výpoveď tancom (Zdroj: YouTube)

TAIPEI - Niekedy slová na vyjadrenie toho, čo cítime, nestačia. Tak to bolo aj v prípade mladej Američanky, ktorej jej práca liezla už poriadne na nervy. A keďže mala ťažké srdce na svojho šéfa, poslala mu spolu so svojou výpoveďou príznačný odkaz, ktorý sa stáva hitom internetu.

Marina Shifrinová dva roky pracovala pre jednu taiwanskú spoločnosť ktorá vyrába animované videá. Nebola ale spokojná s pracovnými podmienkami, ktoré sú úplne odlišné od tých amerických. Nemala napríklad prestávku na obed a šéf jej taktiež neustále menil program a pridával stále viac zodpovednosti. Samozrejme, za ten istý plat.

Dvadsaťpäťročná žena si nedávno povedala dosť. O pol piatej ráno sa vplížila do firmy a natočila video, prostredníctom ktorého dáva výpoveď. Popritom tancuje na chodbe a v štúdiu na pieseň od Kanyeho Westa a je vidno, že sa jej tým poriadne uľavilo.

Najoriginálnejšia výpoveď: Brunetka (25)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Dva roky som pre túto prácu obetovala svoje vzťahy, čas a energiu. A môjho šéfa zaujímalo len to, koľko videní majú videá, ktoré som spravila. Tak som natočila jedno vlastné," konštatuje Marina vo videu. V rozhovore pre portál Huffington Post uviedla, že sa teraz plánuje vrátiť do Spojených štátov a nájsť si prácu, kde si budú viac vážiť svojich zamestnancov a ich kreativitu.

Svojská výpoveď

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu