Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Osemročný pirát ciest: Na najrušnejšej ceste jazdí na trojkolke hlava-nehlava!

Osemročný pirát ciest
Osemročný pirát ciest (Zdroj: Foto: YT)

RIO DE JANEIRO - Osemročný chlapček sa rozhodol, že si na svojej trojkolke zajazdí na jednej z najrušnejších ciest v Rio de Janeiro, ktorá vedie centrom. Medzi hustou premávkou išiel hlava-nehlava a evidentne z toho mal aj radosť. Pozrite si video.

Chlapček začína svoju dráhu na vrchole cestného svahu, keď sa odráža nôžkami. Potom to vyzerá akoby strácal rovnováhu, no ustojí to a v ceste pokračuje ďalej. Púšťa sa dvojprúdovou cestou. Stáva sa z neho platný účastník cestnej premávky. Vyzerá to tak, že medzi autami je ako doma. Je pokojný, aj keď ho za ním idúce auto zahnalo na krajnicu.

Nebojácny junior brázdi cestu ako skúsený vodič. Počas jeho nebezpečnej jazdy po vozovke, mu nikto nepríde na pomoc, aj keď je na rušnom úseku cesty. Obchvat je tiež monitorovaný množstvom bezpečnostných kamier prevádzkovaných mestom. Kompetentní však boli evidentne k incidentu ľahostajní, zábery im ukázala až miestna televízna stanica.

Keď je chlapec na konci svojej jazdy zdvihne ruky na oslavu ako keby zvíťazil v Grand Prix. Miestny televízny reportér, ktorý nakrúcal husársky kúsok, sa chlapca po jeho jazde, keď ho o pár minút našiel na milovanej trojkolke, spýtal, či sa nebál. Chlapec odpovedal bez strachu a bezprostredne, že nie.

Podľa denníka Daily Mail, počas nebezpečnej hry boli pri chlapcovi aj jeho dvaja bratia, i keď ich video nezachytilo. Reportér našiel rodinu chlapcov. Tí s matkou a otcom žijú v jednej izbe. Obytný priestor, v ktorom žijú, je múrmi rozdelený na jednotlivé byty a celkovo tam takto žije dvadsať rodín. Mestskej rade v Riu bola rodina už známa z minulosti, preto deti zverili do opatery sociálnej služby.
 
Kompetentní za zodpovednosť na cestnej premávke vyjadrili ospravedlnenie za nečinnosť a vydali vyhlásenie: „Nikto nám incident neohlásil, tak sme nevedeli, čo sa deje. Keby sme o tom vedeli, uzavreli by sme cestu dole okamžite a zaistili by sme bezpečnosť pre dieťa aj verejnosť.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu